Storm Sikkerhetsregler

March 15

Storms er atmosfæriske forstyrrelser som kan gi sterk vind, regn, snø, hagl, sludd, torden og lyn. Storms, for det meste, er uforutsigbare, annet enn kortsiktig værvarsling. Storms skje over hele jorden i alle typer klima. For å forberede og overleve under en storm, er det alltid en god idé å vite grunnleggende sikkerhetsregler.

Bevissthet og planlegging

Lag en katastrofe plan som beskriver beredskap / boreprosedyrer. Bestem der alle skal møtes i løpet av en faktisk storm og hva evakuering ruter er tilgjengelig. Inkluder nødtelefon telefonnumre å ringe familie og venner.

Lær HLR og førstehjelp.

Monter og lagre en survival kit i ditt hjem, kontor og bil. Dette settet bør inneholde grunnleggende nødvendigheter, som for eksempel et førstehjelpsskrin med manuell, lommelykt med ekstra batterier, beredskap mat og vann, sigarettenner, personlig hygiene forsyninger, teppe, medisiner, søppelsekk, lue og hansker eller ekstra klær.

Monitor værmeldinger og være klar over skiftende forhold. The Emergency Broadcast System på radio og TV vil kunngjøre en "se" hvis en nødsituasjon er forventet, og en "advarsel" om stormen er nært forestående eller allerede er i gang.

Finn plasseringen av hoved verktøyet brytere for vann, gass og elektrisitet. Lær hvordan å slå dem av i tilfelle de er sprukket.

flom

Før en flom, finne ut om din eiendom ligger på en elvesletten. Hvis det er, installere tilbakeslagsventiler i kloakk feller for å hindre at flomvannet fra sikkerhetskopiering. Du kan også koble alle vasker, badekar og dusj. Kjøp sandsekker, plastfolie, trelast og håndklær til å blokkere vann får tilgang til strukturen.

Koble fra alle gass- og elektriske apparater, og stenge av vannet viktigste å holde forurenset vann inn i varmtvannsberederen.

Flytt verdifulle elementer til øverste etasjene.

Se etter flom på broer, kanaler og daler.

Ikke kryss rennende vann som er over knærne.

Ikke kjør over oversvømte eller barrikaderte veier. Det kan være umulig å si hvor dypt vannet er og hva hindringer ligger foran oss.

Bruk en lommelykt når inspisere bygningen etter flommen. Bruk gummi såler og hansker i tilfelle strømlinjer er kuttet. Ikke slå på elektriske brytere eller bruke flomskadet apparater. Ikke bruk kommunalt vann inntil myndighetene har funnet det trygt.

tordenvær

Lightning er vanligvis forbundet med tordenvær og dreper mange mennesker i USA hvert år. Belysning er tiltrukket av høye objekter, så unngå trær, bakketopper, telefon og lyktestolpene.

Hvis du blir tatt i et åpent område, slippe til bakken i en sammenkrøpet stilling og legger hendene på knærne.

Hold deg unna noen metall utstyr som kan utføre elektrisk energi.

Se etter flom og leder for høyere bakken.

Støvstorm

Støvstormer generelt hyppige ørkenen sørvest i USA. Sterk vind plukke opp skitt fra ørkenen terreng og jordbruksområder, omslutter miles av motorveier og persienner drivere.

Hvis du ser en støvstorm krysser motorveien foran deg, redusere hastigheten og slå på lysene. Vanligvis, hvis du ikke kan se 300 fot foran bilen din, bør du forsiktig trekke av fortau trygg avstand og vente på det å passere. Slå lysene av, sette nødbremsen og sørge for at bremselyset ikke er på. Dette vil redusere sannsynligheten for en påkjørsel bakfra.

Etter Storm

Hvis innendørs, holde seg inne med mindre det er ikke lenger trygt å gjøre det.

Tendens til eventuelle skader påført som følge av stormen. Sjekk på velferden til familie, venner eller kolleger. Hvis skadene er alvorlige, ringe 911. Prøv ikke å flytte dem.

Lytt etter oppdateringer av nødvarsler og følge retningslinjer gitt av innsatspersonell når de kommer.

Hvis du kjører, stoppe og gå ut bare når faren er borte.

Hvis du er i en bygning, bevege seg bort fra fallende gjenstander, vinduer, skap og hyller.

Ikke bruk heiser, og bare slå av hjelpemidler hvis de lekker.