Hvordan bruke teknologi for å takle Cerebral Parese

July 16

Hvordan bruke teknologi for å takle Cerebral Parese


Hjelpemidler kan hjelpe folk med å håndtere cerebral parese ved å forbedre kommunikasjon og fremme uavhengighet. Det er enheter for å hjelpe folk fungere lettere hvor de trenger det, enten det er på skolen, på jobben eller hjemme. Stadig bedre teknologi gjør fremskritt for å gjøre en forskjell i folks liv.

Bruksanvisning

Velg Hjelpemiddelsentralen for å takle Cerebral Parese

1 Velg Hjelpemiddelsentralen (AT) for å hjelpe folk med cerebral parese kommunisere og bli mer selvstendig. AT enheter inkluderer datamaskiner til rette for tale og læring, spesialiserte rullestoler, rullatorer og quadrapedal stokker som bidrar med mobilitet og borrelås grep for penner og gafler til å gjøre dag-til-dag oppgaver enklere.

2 Bruk supplerende kommunikasjonsenheter for å forbedre kommunikasjonen gjennom bruk av personlige kommunikasjonstavler, bærbare enheter med forhåndsinnspilte meldinger, touch-screen menyer og spesialiserte tastaturer som kombinerer ord og bilder for å lage setninger. Produkter som Boardmaker, BIGmack, DynaVox og Delta Talker kan hjelpe barn delta i klasseromsaktiviteter og kommunisere med andre.

3 Forbedre kommunikasjon med tale og talesynteser som konverterer tekst til tale ved å kopiere menneskelige taleegenskaper.

4 Styrke spastiske muskler gjennom funksjonell elektrisk stimulering gis til implanterte enheter på hudens overflate, eller gjennom injeksjon av små mikroskopiske enheter som er rettet mot spesifikke muskler og nerver. Pulsene kan leveres ved fjernstyring og kan styrke musklene i hånden, skulder og ankel.

5 Bruk biofeedback, som bruker elektroniske signaler til å formidle visuelle og auditive meldinger sendte informasjon om muskelkontroll, kroppsfunksjoner og spesifikke ferdigheter.

6 Undersøke low-tech utstyr, for eksempel datamaskinen keyguards å gjøre det enklere å finne riktig datamaskin nøkler, lett-å-bruke TV og stereo fjernkontroll enheter, lydbøker og brytere som kan kontrolleres av føtter, hake eller hodebevegelser. Noen enheter kan også styres av en lys peker festet til en hodebøyle.

7 Søk om lav rente hjelpemidler lån tilbys av mange statlige etater til å takle bekostning av teknologiske enheter. En delvis liste over ressurser for hjelpeteknologi kjøp lån og stipend er tilgjengelig på USA TechGuide hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

8 Finn en omfattende liste over hjelpemidler teknologi nettsteder og ressurser på Healing-Arts.org nettsted og en liste over teknologiske ressurser av staten ved DisabilityInfo.gov (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Spør om hjelpemidler teknologi enheter som kan gis av barnets skolekrets gjennom personer med funksjonshemminger Act.