Hvordan å behandle en lekker hjertet ventil

February 15

Normale hjerte ventiler åpner og lukker tett for å tillate blod å passere gjennom og sirkulerer gjennom hele kroppen. En lekkende hjerteklaffen er en tilstand i hvilken ventilen ikke lukkes helt. Når en ventil er utett, strømmer blod tilbake inn i området for hjerte hvorfra det kom. Den medisinske betegnelsen på en lekker ventilen er "oppgulp." Behandling av hjerteklaff forhold kan variere fra WW, til bruk av medisiner, for å, i noen tilfeller, ventil erstatning.

Bruksanvisning

1 Diskuter ditt hjerte tilstand med legen din for å finne ut hvor alvorlig din ventilen skaden er. Ifølge Merck Manual, kan noen mindre tilfeller av oppstøt bli hørt av legen din som et hjerte knurrer, men ikke gi symptomer forenlig med omfattende skader. Kortpustethet, tretthet, hevelse i bena, eller hoste kan ledsage en lekk hjerteklaff. Mindre tilfeller av en lekker hjerteklaff kan behandles i den innledende fasen gjennom observasjon bare, ifølge Mayo Clinic. Rapporterer en økning eller endring i symptomer med legen din for å finne ut om mer behandling er nødvendig.

2 kontrollere blodtrykket gjennom livsstilsendringer og medisiner, hvis nødvendig. The Mayo Clinic forklarer at høyt blodtrykk kan føre til at noen Ventilen lekker, for eksempel mitralklaffen oppstøt, å forverres. Følg en lav-natrium diett og mosjon, hvis du er i stand til å styre blodtrykket. Opprettholde et normalt blodtrykk kan minimalisere virkningene av ditt hjerte oppgulp.

3 Forebygge og håndtere væske som kan bygge opp i lungene eller føre til hevelse i bena gjennom bruk av vanndrivende medisiner. Personer som har ventil oppstøt ofte opplever ødem (hevelse), noe som kan gjøre tilstanden verre, ifølge Mayo Clinic.

4 gjennomgå en operasjon for å korrigere eller erstatte en hjerteklaff som lekker. Hos noen pasienter, kan ventilen bli reparert, mens andre kan ha behov for en ny ventil som fungerer på riktig måte. Mekaniske ventiler eller de som er laget fra dyr som kan benyttes for ventil erstatninger.