Prevensjon Metoder for Heavy Perioder

April 6

Hver kvinnens menstruasjonssyklus er annerledes. En typisk syklus kommer hver 28 dager, men det er fortsatt anses normalt hvis det skjer mellom 24 til 34 dager, og er en moderat flyt som varer omtrent fire dager. En menstruasjonssyklus med kraftige blødninger vil begynne og forbli tung i hele dens varighet på inntil 10 dager. Tunge perioder inkluderer blodpropp, og soaking gjennom en tampong eller sanitetsbind hver time eller to. Det er kurs av behandling for å fastslå årsaken til kraftig blødning. En måte å behandle det er å bruke prevensjon.

Årsaker til kraftige blødninger

Menoragi, eller kraftig blødning, oppleves av mer enn 10 millioner kvinner. En lege bør konsulteres for å utelukke følgende vilkår: endometriepolypper, endometriehyperplasi, anovulasjon, livmorkreft, livmor fibroids, unormal skjoldbruskkjertelen eller hypofysen funksjon, komplikasjoner fra en graviditet, endringer i hormoner som overgangsalder eller perimenopause, siste kirurgi eller annen livmor prosedyrer, traumer, bekkeninfeksjon, infeksjoner, prevensjon metoder som spiral, p-piller, østrogen kosttilskudd, reseptbelagte legemidler som steroider eller blod tynnere, stress, reiser, sykdom, vektendringer, mosjon rutiner eller endring i kostholdet.

diagnose~~POS=TRUNC

En lege vil stille mange spørsmål om generell helse, medisinske forhold, menstruasjonshistorie og opplysninger om siste menstruasjonssyklusen. Du vil få en undersøkelse og en celleprøve. Ytterligere tester kan utføres som et bekken ultralyd, en endometrial biopsi og laboratorietester. Laboratoriet tester inkluderer graviditetstester, ferritin, CBC og skjoldbrusk funksjonstester.

Hvis testene er mangelfulle, kan legen foreslå en utvidelse og utskrapning (D & C). Under denne prosedyren, kan legen observere ved hjelp av et omfang noe unormalt i livmoren. Hvis resultatene fra omfanget kommer tilbake negativ, neste løpet av handlingen er å avgjøre om det er en hormonell ubalanse.

Prevensjons piller

Studier har vist at kvinner som bruker p-piller kan redusere blodstrømmen med 55% til 65%. P-piller kan redusere alvorlighetsgraden av symptomene en kvinne lider gjennom i løpet av menstruasjonssyklusen.

Det er noen bivirkninger som kvinner opplever fra å ta p-piller. Noen kvinner finner ingen lettelse fra de tunge periodene. Andre kvinner vil oppleve vektøkning, ømme bryster og humørsvingninger. En pille, Lybrel, tilbyr 365 dager med aktive piller for å tillate kvinner å hoppe over syklusen sin helhet hver måned. Det er risiko eller bivirkninger inkludert gjennombruddsblødning og blodpropp. P-piller er ikke anbefalt for kvinner som røyker, lider av migrene, er over 35 år eller har økt hjertesykdom risiko.

Andre prevensjonsmetoder

NovaSure er en prosedyre som vil fjerne slimhinnen i livmoren permanent. Lettere blødning oppstår med en gang, og etter syv år, viser studier 95% av kvinnene sluttet å ha perioder.

En progestin-utskillende enhet settes inn i livmoren og i de fleste tilfeller tynner foringen inntil det er nesten ingenting igjen. Å få lindring fra kraftig blødning begynner med å snakke med legen din.