Slik unngår Fibroid tumorer

May 9

Fibromyomer er små, vanligvis godartet, svulster som utvikler seg i en kvinnes livmor vanligvis i slutten av 30-årene og begynnelsen av 40-årene og opphører helt etter menopause. Årsaken til disse svulstene er foreløpig ukjent, men det er mistanke om at økende østrogennivå spiller en nøkkelfaktor i deres utvikling. Mens det er ingen idiotsikker metode for å forebygge dem, har legene funnet ut at det er visse ting som kan bidra til å forhindre dem.

Bruksanvisning

1 Tren regelmessig. Mål å få 30 minutter med cardio trening minst tre ganger per uke. Dette vil bidra til å kontrollere din vekt og holde kroppen frisk, og holde østrogennivået i sjakk.

2 Hold vekten under kontroll. Legens ulike meninger om hva en passende vekt for din høyde er, så diskutere vekt og metoder for å kontrollere vekten din med legen din for å holde østrogennivået selv.

3 Diskuter å ta en p-pille med legen din. Dette kan bidra til å balansere østrogen og holde fibroid svulster i sjakk.

4 Spis rikelig med grønnsaker og frukt, særlig grønne grønnsaker. Matvarer som er naturlig og passerer gjennom leveren lettere er mindre sannsynlig å øke østrogennivået.

5 Begynn en vitamin diett. I tillegg til en multivitamin, prøve å ta L-arginin (en aminosyre som kan bremse tumorvekst) og to hvitløk kapsler tre ganger per dag (hvitløk er en tumorvekst-hemmer). Ta alle pillene som anvist på etiketten og som foreskrevet av legen din.