Hvordan å miste vekt på ketogen diett

May 11

Hvordan å miste vekt på ketogen diett


En ketogen diett i utgangspunktet eliminerer karbohydrater. I stedet bruker man en stor mengde fett og en standard mengde protein. Dette fører til at kroppen til å frigi ketoner, som er avfallsprodukter produsert av metabolismen av fett. De er i hovedsak en nødløsning av kroppen din - sultet av karbohydrater, det frigjør ketoner fra fett, som gir drivstoffet som karbohydrater ikke. Denne dietten kan gjøres trygt, men det finnes en rekke forholdsregler du må følge.

Bruksanvisning

En Rådfør deg med en lege før du gjør noen endringer i kostholdet ditt. Ketogen diett er ganske dramatisk, og er ikke for alle - du trenger for å sikre at du er i stand til å gjøre det trygt.

2 Reduser karbohydrater til det er nesten ingen igjen i kostholdet ditt. Dette betyr ingen brød, frokostblandinger, pasta, poteter eller ris overhodet, og noen grønnsaker. Du må også huske på at sukker brytes ned til karbohydrater i systemet. Dette betyr ingen frukt, brus eller godteri heller. Alkohol er en annen kilde til karbohydrater som du må unngå. Grønnsakene du spiser bør være lavere carb grønnsaker som selleri; gulrøtter, på den annen side, inneholder for mange karbohydrater for den ketogene diett.

3 Konsumere en g protein per pund av kroppsvekt per dag. Dette er den vanlige mengden av protein; ketogen diett ikke øke eller redusere protein inntaket.

4 Spis fett for resten av kostholdet ditt. Fett bør derfor utgjøre rundt 80 prosent av ditt daglige behov, så du bør fokusere på smør, fløte, bacon og andre matvarer som inneholder mye fett, men lite andre næringsstoffer.

5 Ta en multivitamin hver dag. Siden du skal fjerne så mange karbohydrater fra kosten din du også fjerne en betydelig mengde næringsstoffer; en multivitamin er nødvendig for å erstatte dem.

6 Øvelse hver dag. Dette trenger ikke å være intens trening, men du trenger ikke å være i bevegelse rundt. Dette er fordi øvelsen bruker ketoner opp; som kroppen trenger flere ketoner til å fungere, det brenner fett å løslate dem, og du taper vekt.