Svake Nails og ernæring

September 20

Svake Nails og ernæring


Nail helse er en indikator på den generelle helse hos mennesker. Neglene på hender og føtter endrer farge eller struktur, avhengig av hvor sterkt sirkulasjonssystemet er, hvor sunt legemet er og den ernæringsmessige verdien av dietten. Miljøpåvirkning og følelsesmessige påkjenninger kan være faktorer i spiker helse, men ernæring og mangler har størst innvirkning på dannelse og vekst av negler, hud og hår.

Nail Formation

Negler er en type modifisert hud, beskytter nervefylt tips av fingre og tær, og kan reflektere helsen til kroppen. Ifølge American Academy of Dermatology, negler vokser raskere på menn i sommermånedene, og på den dominerende hånd. Keratin celler som finnes i huden er dannet av levende celler i fingrene. Ny vekst i half moon område av spiker presse gamle celler ut, og de stivne, forming negler.

Nail Issues

Symptomer på negler forårsaket av dårlig ernæring inkluderer tørrhet fra mangel på kalsium og vitamin A, rygger og linjer, mørkere og kurvatur på grunn av vitamin B mangler og hvite bånd på grunn av proteinmangel. Sopp kan danne under og rundt negler på grunn av mangel av vennlige bakterier eller Lactobacillus. Splitting negler kan være forårsaket av mangel på saltsyre, en mavesyre som er nødvendig for fordøyelsen av maten. Noen anemier og koronar forhold kan ha en innvirkning på spiker helse og vekst. Dårlig ernæring er ikke den eneste skyldige i spiker helse, men dens innvirkning er umiskjennelig.

Nail Color

Negler kan endre farge og tilstand på grunn av andre faktorer enn ernæring. Ulike farger kan indikere ulike forhold som lilla, noe som antyder en mangel på oksygen; grønn, en allergi mot rengjøringsmidler; og svart, noe som indikerer en mulig lever eller nyre problemet. Soppinfeksjoner kan slå spiker kritthvite eller grå og indikerer en mulig sinkmangel. Brune flekker kan foreslå en mangel på folsyre eller vitamin C. blå negler, som lilla, kan tyde på sirkulasjonsproblemer, men kan også representere unormalt høy hemoglobin.

Ernæring

Dr. Joey Shulman av "Canadian levende" magasinet antyder en daglig dryss av mandler og valnøtter for Omega-3 essensielle fettsyrer, som gir neglene med fettsyrer er nødvendig for styrke og for å hindre splitting. Jern og protein mate spiker og spiker senger, holde dem friske, godt oksygenrikt og voksende. Gode ​​kilder til jern inkluderer mørke grønnsaker og magert kjøtt. Fisk og kalkun er pakket kilder til magre og sunne proteiner. Unngå raffinerte matvarer, høy kilder til sukker og mettet fett.

betraktninger

Ernæring er utvilsomt en faktor i god spiker helse. Sterke, naturlig fargede negler indikerer en sunn system, mens endringer i farge og form er ofte indikatorer på dårlig helse eller kommende helseproblemer. Miljø kan også ha en innvirkning på negler med forurensning å være en bidragsyter. Å ta vare på negler betyr mindre sjanse for soppinfeksjoner, svekkelse og dårlig vekst. Vaske hendene, bedre øvelse for sirkulasjon og redusere stress kan ha en positiv effekt på utseendet og helsen til negler.