Hvordan finne en Cardiac Diet

February 14

Denne artikkelen vil gi deg veiledning og ressurser for å finne en god hjerte diett som er enkelt og nyttig.

Bruksanvisning

Finne en Cardiac Diet

1 Finne en hjerte diett er avhengig av dine spesifikke hjerte problem. Hvis du lider av høyt blodtrykk, trenger du lite salt; hvis du har en tett ventil, må du ha lite fett; hvis du har et elektrisk problem, trenger du høy salt. Så, for å finne riktig kosthold som en hjerte pasient, må du vite nøyaktig diagnose.

2 etter å få eksakt diagnose, er det viktig å forske på nettet eller på biblioteket hvilke typer dietter er tilgjengelig for hjertepasienter. Det er viktig å holde kosten sunn og balansert med korn, meieriprodukter, fett og grønnsaker. Hvis du holder dette i bakhodet, er det lett å balansere kostholdet og kuttet tilbake der du må til for å hjelpe til med helsen din.

3 Det er viktig å snakke med hjerte-lege eller kirurg. Husk at de er der for å hjelpe deg med en overgang i din helse vaner. Hvis de ikke klarer å gi deg riktig veiledning, kanskje snakke med en ernæringsfysiolog eller nutrionist er nyttig. De er vanligvis tilgjengelig gjennom din forsikring leverandør, eller du får en henvisning fra legen din.

4 Hvis du ikke kan finne noen å besøke, eller din forsikring dekker ikke det, så kan du slå opp en rekke hjerte dietter online gjennom nettsteder som American Heart Association eller Mayo Clinic. Bare husk å besøke nettsteder av anerkjente medisinske foreninger. Går til noens personlige hjemmeside og følge deres hjerte kosthold, fordi de sier "det fungerer bra" er ikke en god idé.

5 Hvis du ikke kan få en nutrionist eller ikke har tilgang til Internett, en annen god måte å finne en hjerte diett er å besøke ditt lokale bibliotek. Biblioteket vil ha bøker om hjerte-og karsykdommer og kosthold bøker som passer for akkurat ditt problem. De fleste bibliotek har tilgang til Internett for gratis nå også.

Hint

  • Husk å se etter dietter med anerkjente medisinske foreninger eller sykehus. Husk å jobbe med en nutrionist hvis du kan; han / hun vil sette opp et balansert kosthold for deg. Husk å spørre legen din om din nøyaktige cardiac sykdom, slik at du kan skreddersy din cardiac diett.
  • Ikke fall for kjepphest dietter. Dette er en sikker måte å forårsake mer hjerteproblemer i stedet bistå med dem.