Hva er noen sunn mat å spise til frokost?

January 27

Frokost er dagens første måltid på dagen, og derfor regnet som den viktigste. Kroppen din har vært uten mat, eller faste, for timer mens du har sovet. Når du har frokost, er du re-engasjere stoffskiftet og drivstoff kroppen din for dagen fremover. Å spise noen frokost er viktig, men å spise en sunn frokost er viktig for å gi nødvendige næringsstoffer og gi deg energi.

Historie

Begrepet "frokost" kom fordi når vi spiser det første måltidet, vi er faktisk "bryte rask" fra våre lang natts søvn. Tradisjonell frokost matvarer inneholder stivelse (brød, kaker, poteter, korn), proteiner (bacon, pølse, egg), frukt og meieriprodukter (melk, ost, yoghurt).

Misforståelse

Dessverre, mange velger en saftig kjøtt eller kalori-laden kaker, som ikke bare fører til høyt kolesterol og høyt blodtrykk, men også ikke drivstoff kroppen med gode, solide næringsstoffer. Spise et sunt og godt avrundet måltidet er viktig å starte dagen på riktig måte.

Frukt

Frukt er en søt godbit for frokost. Legg dem til en hel-korn frokostblanding eller muffins, eller bland dem opp i en smoothie.

korn

Velge hele korn som hele hvete toast og frokostblanding vil ikke bare gi stoffskiftet noe å "tygge på", og dermed gjør at du føler deg fyldigere lenger, men også bidra til å forebygge hjertesykdom og lavere kolesterol. Prøv kli muffins med hele frukter som blåbær eller epler, hel hvete korn, syv-korn brød og bagels. De vil holde stoffskiftet å jobbe hardt fram til lunsj.

proteiner

Erstatte tradisjonelle kjøttpålegg med lettere kost. Prøv kalkun bacon eller pølse. Krydder er den samme (i de fleste merker), som hjelper dem smake liker fattier variasjon. Egg i moderasjon er en utmerket protein. Prøv dem kokt eller posjert i stedet for stekt eller kryptert. Egg erstatning er også en god frokost protein. Prøv å legge noen grønnsaker til egg erstatning og krafse. Det gjør for en rask, solid og oppfylle måltid.

Dairy

Travelt? Prøv en yoghurt med granola eller nøtter og et stykke av frisk frukt for en rask, yummy frokost. Lavere fett, eller 2% ost, er kjempefint på en hel korn engelsk muffin eller med en vegetarisk omelett.

Advarsel

Hold deg unna sukker-lastet korn og bakverk. Den innledende sukker vil gjøre kroppen føle energi, men du vil krasje og føle seg sulten raskere. Å spise for mange sukkerholdige frokoster vil også føre til vektøkning.