3 Day Detox Diet

January 10

Detox dietter har blitt et populært verktøy for å slippe noen ekstra pounds, men deres egentlige hensikten er å hjelpe kroppen å kvitte seg med giftstoffer og skadelige frie radikaler som bygges opp over tid. Matvarer som er høy i sukkerinnhold, og fet og bearbeidet mat er alle skadelig for helsen, som er tilsetningsstoffer gitt til mat å gjøre dem vises bedre eller vare lenger. Stress og luftforurensning bidrar også til toksin buildup, så en tre-dagers detox hver månedene kan være ideelt for å opprettholde forsvarlig helse og trivsel.

Foods å konsumere

Mens du er på en tre-dagers detox, spiser ingenting, men rå frukt og grønnsaker. Ved å spise dem rå, er alle de næringsstoffene beholdt, hjelpe detox prosessen. Spis frukt og grønnsaker som avokado, brokkoli, gulrøtter, blomkål, kål, bananer, epler. Disse matvarer inneholder fiber, noe som også hjelper kroppen å opprettholde sin naturlige balanse for å bli kvitt giftstoffer og avfall. Konsumere friskpresset frukt og grønnsaker i stedet for kaffe, te og brus.

Anbefalinger

For å forbedre resultatet fra de tre-dagers detox, ta en 20-minutters treg til moderat tempo tur til å slappe av, tømme tankene og holde et positivt syn på detox. Drikk minst 64 unser vann hver dag, og pusser tennene eller gjøre noen aktivitet når mat cravings rammet. Tre dager med bare frukt og grønnsaker er en lang nok lang tid for de fleste, så begrense det til bare tre dager for å unngå å miste for mye muskelmasse på grunn av mangel på kalorier.

Bivirkninger

Når vi slutte å konsumere noe vi er vant til, abstinenssymptomer er ofte til stede. Detoxing kroppen av junk food, sukker eller bearbeidet mat er vanskelig siden kroppen har blitt bruk til å konsumere det hver dag. Noen bivirkninger som kan oppstå på detox diett inkluderer irritabilitet, lett hodepine, diaré eller influensalignende symptomer. For å unngå så mange av disse bivirkningene som mulig, starter avvenning deg av matvarer i noen dager før detox, så det er ikke så mye av et sjokk til systemet. Ta en tur utenfor, eller gjøre en aktivitet som kan holde tankene bort fra mat for å fullføre detox.