Hjem Metoder for å drepe veggedyr

March 13

Hjem Metoder for å drepe veggedyr


Selv den reneste hjemme kan bli befengt med veggdyr, som kan spres i hver sprekk hvis ikke utryddet raskt. Det tar bare en enkelt Veggedyr å starte et angrep. Det er lett for dem å gå inn i ditt hus, noen intetanende person kan plukke opp på bussen, på et hotell eller et sykehus. De kan finnes nesten hvor som helst der det er folk, deres viktigste matforsyning.

Butikk-kjøpte Kjemikalier

Finne kjemikalier som sier de målrette veggdyr er ikke vanskelig, så mange butikker bære dem. Dessverre, noen av dem fungerer bra, og selv om de gjør det de kan farge klær, sengetøy eller baseboards. Noen butikk-kjøpte kjemikalier også avgir en lukt som kan ta dager eller uker å spre helt.

kiselgur

Giftfri og dyrevennlig, er kiselgur en miljøvennlig måte å utrydde alle typer feil, inkludert bedbugs. Det er et pulver som kan spre seg hvor som helst feilene kan finnes, i dette tilfellet på madrasser, rundt gulvlister og plugger. Bugs som går gjennom pulveret er kuttet åpne og til slutt dø. Kiselgur er rotete å bruke innendørs og bør ryddes opp i løpet av et par dager med et vakuum.

Damp

En av de mest effektive måter å drepe veggedyr uten å kalle en Exterminator er med damp. Sprøyting madrasser og under gulvlister med en håndholdt damprenser er en effektiv måte å drepe veggedyr som de ikke håndtere godt med ekstrem varme. Sengetøy, klær og gardiner bør gå inn i en vaskemaskin på et dampinnstillingen i 20 minutter. Hvis en vaskemaskin med en dampinnstilling ikke er tilgjengelig, sette sengetøy i tørketrommelen i 45 minutter.

Teatree og Neem Oil

Noen oljer, som teatree og neem olje, ikke kan drepe veggedyr, men de fungerer godt til å avvise dem. Teatree olje er et utdrag fra Melaleuca alternifolia anlegget som kan føre til ulike helsemessige problemer med kjæledyr fugler, katter og små hunder. Hvis det er dyr i hjemmet, kan neem olje være tryggere valg. Hvis du vil bruke olje som en frastøtende små mengder bare må brukes på huden. Siden veggdyr er mer aktive om natten, bruke det før du sovner kan være svært effektive.