Hvordan lage en koselig Meditasjon området i et soverom

July 4

Det er viktig å innføre ro i våre hektiske liv som en måte å redusere stress, spenninger og angst. En måte å gjøre dette på er å opprette en seksjon i ditt hjem utelukkende for å meditere. Den mest praktiske stedet å sette det ville være på soverommet, siden du sannsynligvis til å forbli uforstyrret der. Følgende tips vil hjelpe deg å lage en koselig meditasjon område på soverommet.

Bruksanvisning

1 Finne ut hvilket hjørne av soverommet ditt du ønsker å bruke for meditasjon hjørne. Det trenger ikke å være store, men det bør være stor nok til å sitte komfortabelt og strekke ut bena.

2 Rengjør området grundig. Fjern alt rotet. Støv alle tjenester. Vask veggene og gulvet.

3 Kjøp en behagelig matte, teppe, pute eller stol for meditasjon hjørne. legger også et lite bord i hjørnet av rommet ditt. Forsikre deg om at bordet har solide ben siden det kan være lurt å sette tente lys på den under meditasjon økt. Hvis plassen er veldig begrenset, kan du bruke et brett.

4 Skill meditasjon hjørnet med en skjerm eller en annen partisjon. Hvis plassen er begrenset, og pengene er stramt, kan du bruke det lille bordet som en partisjon.

5 forskjønne ditt hjørne. Hva du bruker, avhenger av din personlige smak. Det kan være blomster, stearinlys, røkelse, et utvalg av inspirerende sitater, et bilde av en avslappende scene eller krystaller.

Hint

  • Hvis støy er et problem i ditt hjem, kan du drukne det meste av det ved å lage noen hvit støy med noe som en vifte. Hvit støy har en tendens til å være umerkelige og også stenger ute andre lyder. Husk, for meditasjon å være så effektiv som mulig, er det avgjørende at du har stillhet.