Symptomer på Worms i Humans

July 13

Symptomer på Worms i Humans


Innvollsparasitter, inkludert tape ormer, runde ormer og pin ormer, er mye mer vanlig enn folk flest ønsker å erkjenne. Mens ideen om gnagerne i en tykktarmen kan gi hvem som helst frysninger, er det viktig å vite hvordan du skal kjenne igjen symptomene på ormer i mennesker og søker rask behandling.

Vekttap

De fleste amerikanere kan stå å miste litt vekt, så noen folk ignorerer utilsiktet vekttap i stedet for straks å ta opp saken. Uforklarlig vekttap er ofte det første tegnet på at en person er å dele sin mat med en koloni av ormer.

kløe

Kløe av anus eller vagina kan være et tegn på at tarmparasitter er sprell om og forårsaker lokal hudirritasjon. Eksem-lignende utslett andre steder på kroppen kan vises.

Magesmerter

Gassy magesmerter kan være et tegn på parasittangrep, selv om det er mange andre årsaker, inkludert irritabel tarm syndrom, magesår og matintoleranse. Smerter fra ormer kan dukke opp hvor som helst i magen.

Diaré eller forstoppelse

Innvollsparasitter vil sannsynligvis føre til forbigående episoder av forstoppelse eller alvorlig diaré, og avføring kan være stygg luktende. Disse symptomene kan ligne en annen tilstand og bli feildiagnostisert.

Ormer eller egg i avføring

Det bør gå uten å si, men mange mennesker fortsatt ikke klarer å gjenkjenne symptomer på tarmparasitter, selv når de passerer ormer eller ormen egg i deres avføring.