Hvordan bli kvitt dårlig ånde med hjem rettsmidler

September 29

Når du lider av kronisk halitosis som et resultat av maten du spiser eller en helsetilstand som bihulebetennelse, acid reflux eller tannkjøttsykdom, kan det være lurt for en dårlig ånde middel som ikke er medisiner eller en kostbar over-the-counter løsning . Hvis du leter etter naturlige botemidler for dårlig ånde, slå til elementer på kjøkkenet for å få hjelp. Bli kvitt dårlig ånde med hjem rettsmidler som kan bekjempe lukt fra innsiden for å gi langvarig lindring.

Bruksanvisning

1 Bli kvitt dårlig ånde med naturlig hjemme rettsmidler som holder munnen fuktig for å hindre dårlig ånde forårsaket av en tørr munn. Naturlige botemidler som drikker minst åtte glass vann hele dagen og spise sukkerfrie drops eller pastiller vil stimulere spytt for å vaske bort bakterier og biter av mat som kan føre til dårlig ånde.

2 Fremme regelmessig avføring siden fordøyelsesproblemer som forstoppelse kan føre til kronisk dårlig ånde. Å drikke åtte glass vann og spise fiberrik mat som frukt, havre og kli, hel-hvete brød, bønner og linser og grønnsaker som gulrøtter og erter kan bidra til å fremme god fordøyelse. Hvis du også har eple cider eddik i huset, kan du prøve å drikke en teskje før måltider for å redusere fordøyelsessykdommer.

3 Eliminer plakk bygge opp og matrester i munnen som kan skape grobunn for bakterier som fører til dårlig ånde. I tillegg til tannpuss og tanntråd tennene etter måltider for å fjerne mat bygge opp, bør du vurdere å pusse med vanlig natron tre ganger i uken for å bidra til å redusere bakterier. (Merk at du ikke bør pusse med natron hvis du bruker tannregulering siden slip kan svekke limet brukes med kjeveortopedi.)

4 Tenk urter når du prøver å bli kvitt dårlig ånde med naturlig hjemme rettsmidler. Tygge en kvist av persille, salvie, koriander eller mynte kan tjene som en umiddelbar dårlig ånde rette og spiser bladene kan bidra til å bekjempe halitosis innenfra. Du kan også opprette en antiseptisk gargling løsning å bruke før sengetid ved bløtlegging nellik eller anis frø i varmt vann i 30 minutter.

5 Gjør det til en vane å spise noen vitamin C-rik mat etter måltider som en dårlig ånde rette. Å spise en appelsin, sitron eller gulrot, for eksempel, kan hindre en vitamin C-mangel, bekjempe bakterier bygge opp og hindre gingivitt som kan alle føre til kronisk dårlig ånde.

Hint

  • Du kan også bli kvitt dårlig ånde før den starter ved å unngå mat som utløser halitosis hvis det er det som forårsaker din unappealing pusten. Styr klar av kroniske lovbrytere som paprika, chili peppers, hvitløk, løk, bitter oster, tungt krydret mat som pastrami og alkohol som en enkel dårlig ånde rette.