Hva er fordelene ved å drikke Calli te?

April 1

Hva er fordelene ved å drikke Calli te?


Te eller urte drikker er gode alternativer til kaffe eller brus fordi mange har ernæringsmessige eller helsemessige fordeler. Calli te er ett eksempel, og er både en grønn te og en urte drikke; det arbeider for å fremme positive effekter på kropp og sinn.

Hva gjør Calli te annerledes?

Calli te er forskjellig fra en vanlig grønn te fordi den inneholder fem friske urter: Camellia sinensis; sitron ekstrakt; krysantemum blomst; jasmin ekstrakt; og Lalang gress. Når disse urter er kombinert med grønn te blader, de jobber sammen for å bringe balanse i kroppen.

Calli Tea er sterk antioksidant

Calli te er kjent for å være en sterk dypt vev rengjøringsmiddel. Dette skyldes primært den Camellia sinensis urt som inneholder katekiner - naturlig forekommende polyfenol kjemikalier - som er antioksidanter vist seg å være effektive i å absorbere skadelige frie radikaler. Disse hjelpemiddel i kroppens naturlige renselsesprosess.

Calli te: Bra for kropp og sjel

Calli te har en rekke helsemessige fordeler forbundet med forbruk. De omfatter: oppløsning arthritic innskudd, bryte ned plakk i blodårene, oppløsning cyster, bedre leverfunksjonen og hjelpe på fordøyelsen. Det har også blitt sagt å skjerpe mental acuity, å jobbe som en naturlig søvn hjelpemiddel, og for å hjelpe til med vekttap.

Hvordan forberede Calli Tea

Calli te er veldig konsentrert. Derfor er en te-pose alt som trengs for en liter vann. Du vil ønske å bruke varmt vann, ikke kokende, som du ikke ønsker å drepe de levende sunn enzymer i te. Det inneholder ikke sukker, kunstige søtningsmidler eller andre kjemikalier. Føl deg fri til å legge litt honning hvis du ønsker å blidgjøre den.

Kjendis påtegning av Calli Tea

En artikkel i Harpers Bazaar rapporter skuespillerinnen Sharon Stone er en fan av Calli te. Hun viser til det som "lurer" te og diskuterer noen av sine helse og skjønnhet hemmeligheter.