Lipo Oppløs Treatment

October 13

Lipo-tone er markedsført som en enkel måte å løse opp fett uten kirurgi. Men noen leger er ikke så sikker på denne prosedyren - en rekke injeksjoner - arbeid. Kritikere sier det kan også føre til alvorlige bivirkninger.

Historie

Ifølge artiklene i Aesthetic Plastic Surgery Journal, Lipo-toning likner mesotherapy, som ble utviklet i Europa som en rekke injeksjoner for å hjelpe med smertelindring. Men de kosmetiske programmer for fett og cellulitt fjerning har gjort det stadig mer populære i USA

effekter

Et nettverk av hudleger beskriver Lipo-Løs opp som en serie av minscule injeksjoner som inkluderer det de kaller "to naturlig forekommende kjemikalier, Phosphatidylcholine og deoxycholate ... Disse kjemikaliene opptre som vaskemidler og har evnen til å løse opp fett." Gruppen, DermaNetwork, sier stoffene vanligvis lagres i galleblæren og hjelp i fordøyelsen av fett.

Når Lipo-Oppløs injeksjoner er gjort, sier DermaNetwork fettet brytes ned og blir ryddet av kroppens scavenging celler i løpet av få uker. DermaNetwork sier en til fire økter kan være nødvendig for å behandle et område, og legene vente mellom fire og seks uker mellom øktene. Det må bemerkes at gruppen, DermaNetwork, gir også henvisninger til hudleger som utfører inngrepet.

I en e-post i august 2009, skrev FDA talskvinne Mary Long "FDA er klar over praksisen med mesotherapy bruker Lipo-toning og lignende produkter. Lipo-tone er ikke FDA-godkjent for bruk. Faktisk er det ingen FDA godkjente legemidler for å løse opp fett. FDA kan ikke garantere sikkerheten og effekten av disse typer narkotika. "

Mulige bivirkninger

Noen leger sier at selv om Lipo-tone er ansett som en ikke-invasiv prosedyre, det kan være alvorlige bivirkninger.

Katherine Zeratsky, en Mayo Clinic ernærings, skriver på Mayo Clinic nettside som, mens det formål å Lipo-Oppløs injeksjoner er å drepe fettcellene, kan hud eller muskelvev også bli drept. Hun sier folk kan få bakterielle infeksjoner, hud sår, allergiske reaksjoner, arr og granulomer - masser av betent vev. Hun sier også en annen bekymring er at i noen tilfeller er de skuddene ikke administreres av leger.

DermaNetwork tellere at ingen alvorlige bivirkninger har blitt observert.

Virker det?

Artikler i Aesthetic Plastic Surgery Journal sier at det har vært "eksperimentelle data" at ingrediensene kan redusere fett, men disse effektene har ikke blitt bevist. The Mayo Clinic sier det har vært bare noen små studier for å se hvor sikker og effektiv Lipo-tone er, og skuddene har ikke jobbet for alle.

Advarsel

Fra august 2009, Lipo-oppløse har ikke blitt godkjent av FDA.