Hvor kan jeg finne fødselspermisjon forsikring?

December 7

Hvor kan jeg finne fødselspermisjon forsikring?


Bestemme å ha en baby involverer mange hyggelige aktiviteter, som å sette opp barnehagen, velge et navn og pakker opp gaver på baby shower. Men foreldreskap bringer også økt ansvar, herunder beslutninger knyttet til medisinsk behandling. Helsekostnader fortsetter å stige, så mange foreldre må finne fødselspermisjon forsikring for å oppveie utgiftene til svangerskapskontroll, leveringskostnader og post-levering medisinsk behandling. Å finne den rette politikken kan virke som en overveldende kompleks utfordring, men å forstå fødselspermisjon forsikring vil hjelpe deg med å identifisere det beste valget for din familie.

Betydning

Den amerikanske Graviditet Association rapporterer at mer enn 41 millioner amerikanere var uforsikret i 2010, med mange flere forbrukere holder forsikring, men regnes som "underforsikret." Noen forsikringsselskaper vurdere svangerskap en pre-eksisterende tilstand. Foreningen anslår at om lag 13 prosent av gravide kvinner mangler riktig fødselspermisjon forsikring hvert år. Usikrede kvinner noen ganger sliter med å ha råd til tidlig sikt svangerskapskontroll, velger i stedet å søke medisinsk hjelp i senere perioder av svangerskapet.

Koste

Uten fødselspermisjon forsikring, kan svangerskapet bli ganske dyrt. "Normal" svangerskap koster mellom $ 6000 og $ 8000 i 2010, ifølge den amerikanske Graviditet Association, mens svangerskap involverer komplikasjoner koste tusenvis flere.

Arbeidsgiver

Hvis du vurderer å bli gravid, sjekk med din arbeidsgiver fordeler kontor for å lære om fødselspermisjon forsikring er en del av den eksisterende planen. Hvis du ikke er dekket, be om å legge til fødselspermisjon forsikring fordeler. Dette kan øke premien, men du vil fortsatt motta viktig forsikringsdekning i løpet av svangerskapet og fødselen. Hvis du allerede er gravid, er det mulig at du må kjøpe ekstra fødselspermisjon dekning gjennom en utenforstående forsikringsselskap.

Privat

Hvis du er privat forsikret, kjøpe fødselspermisjon forsikring gjennom den eksisterende planen før de ble gravid hvis mulig. Noen planer krever ett år eller lenger ventetid før dekningen spark i, som ikke vil være nok hvis du allerede er gravid. Ellers kjøpe ekstra fødselspermisjon dekning gjennom en utenforstående forsikringsselskap.

Lav inntekt

Statlig finansiert Medicaid tilbyr fødselspermisjon forsikring for lav inntekt gravide kvinner, inkludert kvinner som allerede er gravid. Hvis du ønsker å finne en nærliggende Medicaid kontor, besøk Centers for Medicare og Medicaid Services hjemmeside (se Ressurser) drevet av US Department of Health. Din statens Department of Health kontorer kan henvise deg til tilleggsressurser for fødselspermisjon forsikring, eller programmer som hjelper dekke kostnadene av svangerskapet. Ett eksempel, WIC, er et føderalt byrå som hjelper fattige kvinner og barn med kostnadene for helsevesenet og næringsrik mat.

Rabatt Planer

Hvis du har problemer med å finne fødselspermisjon forsikring, bli et helsevesen rabatt plan som Ameriplan. Fordi det er ikke en forsikring plan fødselspermisjon, er pre-eksisterende forhold (inkludert graviditet) ikke vurderes, noe som gjør dette til et alternativ for kvinner som allerede er gravid. Medlemmer kan få rabatter på opptil 50 prosent gjennom planen, som inkluderer ingen ventetid for å bli med, ingen krav former, ingen årlig grenser og ingen egenandeler. Graviditet Insurance.org tilbyr også rabatt planer der medlemmene betaler en liten avgift (ca $ 30 per måned i januar 2011) for telefontilgang til leger, tilgang apotek og chiropractic omsorg.

andre alternativer

Fødselspermisjon forsikring er bare en måte å dempe graviditet kostnader. Du kan også møte med sykehusets regnskap kontor for å spørre om å skyve tariffer for billigere priser. Ukompliserte svangerskap kan levere på et birthing center, som typisk har lavere priser.