Hva er MRSA Virus?

August 22

Hva er MRSA Virus?


MRSA er en bakterie som er motstandsdyktig mot behandling med vanlig antibiotika. MRSA står for meticillin-resistente Staphylococcus aureus. Bakterier i MRSA familien blir ofte referert til som staph infeksjoner som forårsaker koker og abscess. Forstå hva MRSA er, og hvordan du kan forhindre spredning, har store konsekvensene for folkehelsen. Over tid har flere bakterier mutert, noe som gjør dem vanskelige eller umulig å behandle.

Egenskaper

Staphylococcus aureus (staph) er bakterier som normalt finnes på huden og i nesen i 33 prosent av befolkningen. Vekst av normale bakterier som forårsaker infeksjonen. MRSA-infeksjoner er ikke lett utryddet, og kan være problematisk for alle med svekket immunforsvar eller kroniske helseproblemer. Når bakteriene blir resistente mot behandling, er de omtalt som super bugs. Uttrykket brukes ofte i referanse til MRSA viruset, som faktisk ikke er en virus i det hele tatt.

Potensielle

MRSA har potensial til å spre seg fra person til person. Lungeinfeksjoner kan spres ved hoste Den vanligste måten at folk spre eventuelle bakterier eller virus er fra forurensede overflater, inkludert hender infiserte individer. Fordi MRSA har slike potensial til å bli utbredt, noen ganger store grupper av pasienter er undersøkt på sykehuset for å forebygge sårinfeksjoner.

Identifikasjon

MRSA kan skaffes enten fra offentlige steder, eller på sykehuset og andre helsetjenester. Infeksjoner spres gjennom offentlige kontakt kalles felles-infeksjoner ervervet. Når MRSA sprer seg eller er ervervet i et helsevesen setting, er det som kalles sykehus anskaffet meticillin staph aureus.
Identifisering av MRSA er utført ved å ta en kultur av en hudinfeksjon, oppspytt. Dersom bakterier er i blodet, blir blodkulturer sendes til laboratoriet for analyse. Det er mulig å utføre MRSA, og ikke har noen symptomer. Hvis legen mistenker at du kan ha MRSA og kan spre det til andre, kan han utføre en nasal pinne.
Laboratorietester fortelle legen om en staph infeksjon kan behandles med antibiotika. Identifisering og behandling av bakterier som MRSA er tilrettelagt av kultur og følsomhetsanalyser. Bakterier blir undersøkt under et mikroskop. Lab personell observere effekten av ulike antibiotika for å se hvilke medikamenter dreper bakteriene dyrkes i petriskåler, og deretter sende rapporten for legen å vurdere.

Effekter av MRSA

Å ha en MRSA-infeksjon kan bety at du vil bli isolert, eller begrenset til et sykehus rom eller et område av huset. Helsepersonell eller familiemedlemmer som har omsorg for pasienter med MRSA slitasje hansker og engangsfrakker. Luftveisinfeksjoner kreve at du bruker en maske for å hindre at omsorgspersoner fra å puste dråpesmitte og bli smittet.
Hudinfeksjoner forårsaket av MRSA er smertefull, rød og hoven. De invaderer vev under huden, inkludert bein. Bakterier som kommer inn i blodbanen kan bli livstruende.

MRSA Forebygging

Ikke insisterer på å ta antibiotika for behandling av virus, som forkjølelse og influensa. Økt press på leger til å forskrive antibiotika unødvendig har vært en viktig faktor i utviklingen av MRSA og andre antibiotikaresistente bakterier. Bakterier har også medfødt evne til å mutere på egen hånd, rømmer effekten av antibiotika. Opprettholde god generell helse gjennom kosthold og mosjon kan i stor grad redusere risikoen for infeksjon.
Ikke del atletisk utstyr eller personlige grooming elementer med andre. MRSA kan spres lett i treningsstudioer og garderober.
Opprettholde en sunn livsstil for å holde immunforsvaret intakt. Barn, eldre og pasienter med HIV / AIDS er mest utsatt for MRSA, men selv friske mennesker kan bli rammet av infeksjon som kommer inn gjennom skadet hud.
Hyppig håndvask er en av de beste måtene å forebygge spredning av MRSA. Hold hendene vekk fra nese og munn etter å ha vært på offentlige steder. Vask hendene så snart som mulig.
Den MRSA viruset er egentlig en bakterie, og det kan være livstruende. Det er ikke lett å behandle og kan føre til langvarige helseproblemer, spesielt for alle med et svekket immunsystem. Forebygging MRSA spredning og finne nye antibiotika for å utrydde MRSA har blitt en offentlig helse fokus.