Hva er de beste merkene av Olive Leaf kapsler?

August 24
Hva er de beste merkene av Olive Leaf kapsler?

Oliven blad ekstrakt og fenoliske komponent oleuropein kan bære ulike helsemessige fordeler. Tidsskriftet "Life Sciences" publisert en studie utført ved University of Messina, Italia, som rapporterer at oleuropein kan være en kilde til mikrobiell agenter beskyttende mot tarm og luftveisinfeksjoner. En annen studie ledet av MT Khayyal av Kairo Universitet rapporterte at oleuropein har blodtrykkssenkende effekter hos rotter, "Life Sciences" notater. På grunn av sin potensielle fordelene, er oliven blad ekstrakt for tiden tilgjengelig i supplement form. Det er foreløpig ikke betraktet som en medisinsk kur for enhver tilstand. Vær forsiktig hvis du prøver oliven blad.

NÅ Foods Olive Leaf Extract

NÅ Foods tilbyr oliven blad ekstrakt i to konsentrasjoner, begge solgt som vegetabilsk-avledet kapsler. De vanlige styrke kapsler inneholder 500 mg av oliven blad ekstrakt og er standardisert for å inkludere seks prosent oleuropeins, mens ekstra styrke kapsler har 18-prosent oleuropeins, bedriftens nettside rapporter. Den ekstra styrke skjemaet inneholder også 500 mg solhatt. Produktene er fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og plantevernmidler, og er egnet for vegetarianere og veganere.

Naturens måte Olive Leaf Standardisert

Naturens måte Olive Leaf Standardisert, produsert av naturens måte, er også en grønnsak-avledet kapsel og er standardisert til å omfatte 20-prosent oleuropeins. Ifølge selskapets hjemmeside, sikrer standardisering av oleuropeins at en betydelig mengde av denne bestanddel er inkludert i formelen. Dette produktet er ment å bli tatt to ganger daglig, i henhold til naturens måte hjemmeside.

Bare Natural Olive Leaf Extract

Bare Natural Olive Leaf Extract inneholder seks prosent standardiserte oleuropeins, samt andre ekstra næringsstoffer. Ifølge selskapets hjemmeside, disse kapslene inneholder 500 mg olivenbladekstrakt, 150 mg solhatt og 50 mg selen. Produktets antibakterielle og antimikrobielle effekter er sagt å beskytte mot virus som herpes og influensa, soppinfeksjoner og parasitter. Det er påstått å forbedre immunforsvaret funksjon, selv om det ikke er ansett som en medisinsk kur for enhver tilstand. Dette produktet er ment å tas en gang daglig med vann.

Gaia Urter Olive Leaf

Gaia Urter Olive Leaf Extract inneholder en garantert 50 mg oleuropeins per 500 mg oliven blad ekstrakt. Dette ekstrakt er i form av flytende "phyto-caps", ifølge selskapets hjemmeside, og er egnet for et vegetarisk kosthold. Produktet er også fri for sprøytemidler og heavy metal toksisitet, melder Gaia nettsted.