Fordeler og ulemper med plastisk kirurgi

June 15

Plastisk kirurgi er den brede begrep som innbefatter en hvilken som helst kirurgisk prosedyre som brukes til å reparere en fysisk misdannelse, rekonstruere en del av kroppen på grunn av en ulykke eller utføre kosmetiske prosedyrer for estetiske formål. Vanligvis individer vurdere plastisk kirurgi for å forbedre fysiske funksjoner. Men før du går under kniven, bør de beregne fordeler og ulemper med plastisk kirurgi for å nøyaktig vurdere risiko og fordeler.

Selvtillit og selvfølelse

En av de profesjonelle av plastisk kirurgi er at folk får fornyet selvtillit og selvfølelse etter en prosedyre, enten de gjør det for deres helse eller estetiske grunner.

forbedrer Helse

Mange typer plastisk kirurgi forbedre visse helsemessige forhold. Brystreduksjon ofte hjelpe kvinner som lider av kroniske ryggsmerter og nesekirurgi hjelper folk med merkelig septum puste bedre.

se Bedre

En estetisk pro for plastisk kirurgi er at folk ofte ser ut som forbedrede versjoner av seg selv. Personer som har plastisk kirurgi som fjerner overflødig hud ser bedre ut i klærne deres.

nerve Damage

Noen plastisk kirurgi prosedyrer, som facelifts, kan føre til midlertidig eller permanent nerveskade, noe som gjør ansiktet blottet for enhver følelse. Dette kan skje selv med de beste legene i felten.

Blood Loss

Plastisk kirurgi, som alle kirurgiske prosedyren, eksponerer enkeltpersoner til risikoen for å miste mye blod. Dette con av plastisk kirurgi øker med prosedyrer hvor store mengder hud og vev blir fjernet.

psykologiske problemer

En con at mange ikke forventer fra plastisk kirurgi: psykologiske problemstillinger knyttet til tilpasning til å se seg selv med denne nye fysiske funksjonen, selv om endringen er til det bedre.

Død

Den ultimate con for plastisk kirurgi er at enkeltpersoner kan dø på grunn av traumer og massive blodtap.