Nivåer av First Aid Training

August 2

Nivåer av First Aid Training


Førstehjelp redder liv. Den omsorg gitt til et offer i en nødssituasjon kan gjøre en stor forskjell mellom liv eller død. Imidlertid er First Aid trening ikke bare fokusert på store ulykker eller nødsituasjoner; det omfatter også de mindre skader også. Nivået på First Aid trening en person mottar bestemmer hva slags skader de er opplært til å håndtere.

Grunnleggende Emergency livredning

Dette er det første nivået av opplæring i førstehjelp. Dette er for folk som ikke har noen forkunnskaper eller erfaring med førstehjelp. På dette nivået, traineer lære det grunnleggende førstehjelp og hva du skal ha i First Aid Kits. De lærer også hvordan du vurdere ofre, hvordan kontrollere pust og åpne luftveier, HLR, hva du skal gjøre når et offer er kvelende og hvordan du kjenner anafylaktisk sjokk. Videre de trene hvordan å identifisere og håndtere blødninger, sår og hjertelidelser.

Påfør Førstehjelp

Dette er det andre nivået og er også referert til som Emergency First Aid. Folk som gir førstehjelp på jobb må ha dette nivået av trening. I dette nivået, traineer lære å håndtere svarer ofre, gjenkjenne traumer og sjokk og utføre førstehjelp ved luftveis- og hjerte nødhjelp. De studerer også hode og ryggskader, brudd, forskyvninger og skader bløtvev. I tillegg lærer de om forgiftning, allergiske reaksjoner, brannsår og andre termiske forhold. De lærer også hvordan du kan overvåke offerets tilstand, hvordan å spille inn Førstehjelp gitt, detalj av offerets tilstand og teknikker brukt. Etter å ha fullført denne opplæringen, skal personer være kompetent og trygg på å gi førstehjelp og ta beslutninger i en krisesituasjon.

Avansert Førstehjelp Inkludert fjernkontroll eller Rescue

Dette nivået er for Emergency Medical servicepersonell, brannmenn og andre medisinske fagfolk og redningspersonell. Traineene lære brudd trekkraft og omstilling, spjelking, CMS sjekker for sår brannsår og brudd vurdering. De lærer også hvordan å gi nødhjelp og transport ofrene med ryggmargsskader, hvordan du skal gi væsketerapi og hvordan håndtere nedkjøling. Traineene som fullfører dette nivået får også en AED kompetansebevis. Rescue Pensum omfatter også hvordan å administrere legemidler inkludert subkutan og intramuskulær injeksjon, mens Remote pensum inkluderer høyde sykdom, næringsmiddelhygiene, frostskader og snøblindhet, bare for å nevne noen.

Expedition Førstehjelp

Dette er den mest avansert førstehjelp nivå, og traineer må ha en avansert førstehjelp sertifikat i Remote eller Rescue før de kan gå på denne treningen. Dette nivået inkluderer opplæring i skulder forvridning reduksjon, hendelsesadministrasjon av flere omkomne, evakuering, transport av pasienter og kommunikasjon med leger. Rescue pensum spesifikke for Expedition Førstehjelp inkluderer hvordan å bistå ambulansepersonell med venepunksjonskanyle og avansert luftveishåndtering, mens Remote Pensum omfatter cervical krage søknad, administrasjon medisinske gasser, fjerning av hjelm and Drug Administration, inkludert intramuskulær og subkutan injeksjon.