Gode ​​ting om helseforsikring selskaper

June 14

Helse forsikringsselskaper er ofte demonisert i den populære pressen som penger grubbing operasjoner. Selv i et fritt marked, kan enkelte selskapene prise sine retningslinjer høye og øke fortjenesten, er det noen grunnleggende årsaker til at helseforsikring selskaper ble opprettet i første omgang. Forsikring generelt er et konsept jordet i å lindre risiko. Folk velger å betale et forsikringsselskap på en kontinuerlig basis, slik at hvis katastrofen inntreffer de ikke blir tvunget til å bekymre seg for hvor midlene kommer fra for omsorg.

Store talls lov

Helse forsikringsselskaper spre risikoen for forlenget eller dyrt medisinsk behandling blant et stort antall mennesker, slik at en person ikke blir nødt til å anta all denne risikoen.

forhandlede priser

Helse forsikringsselskaper er i stand til å forhandle frem lavere priser for medisinsk behandling fordi de er i stand til å tvinge leger til å konkurrere om helseforsikring planens dollar.

Bedre tilgang til Care

Folk er i stand til å rutinemessig besøke sin lege for mindre point-of-service kostnader enn å betale ut av egen lomme. The National Survey of amerikaners familier utført i 1997 viste at personer med private helsevesenet hadde en tredjedel av udekket behov for medisinsk dekning enn de som var uforsikret. Helseforsikring lar enkeltpersoner frihet til å besøke sine leger oftere i et forsøk på å opprettholde sin helse og stoppe sykdom tidligere enn om de ventet til en alvorlig sykdom kom.

Managed Care

Helseforsikring eksperter er i stand til å vasse gjennom lag av forvirrende medisinske prosedyrer og terminologi for å hjelpe en pasient administrere hans omsorg effektivt. Selv om helseforsikring selskaper kan begrense valg og dekning alternativer, effektivisere de medisinsk prosess for pasienten.

Pharmaceutical Dekning

Mange helseforsikring selskaper har også vært i stand til å arbeide med farmasøyter og farmasøytiske selskaper å utvide dekningen utover legekontoret til kostnaden av medisiner.

Handlingsprogrammet

Noen helseforsikring selskaper utvide sin innflytelse i samfunnet, sponsing helse festivaler, landeveisløp for joggere og turgåere og veldedige arrangementer. Dette er bra for deres markedsføring eksponering, men også bidrar til samfunnet forstå betydningen av god helse.

krav Investigation

Helsevesenet selskaper benekte påstandene folk som misbruker helsevesenet, og nekter tjeneste for dem som kan legge store risikoer til bassenget. Selv lover eksisterer for å eliminere diskriminering, helse forsikringsselskaper bidra til å holde prisene lavere for forsikrede ved å unngå de som er forventet å bruke store deler av premiene levert av andre.

arbeidsgiver Focus

Fordi helseforsikring selskaper er store nok til å jobbe direkte gjennom arbeidsgivere, mye av tiden brukt forske, forhandle, og skape en helseforsikring pakken er tatt ut av en ansatt enkeltes hender, slik at hun kan fokusere direkte på hennes arbeid.