Hvordan bygge muskler etter hjerneslag

March 9

Et slag er en blodpropp som oppstår i hjernen. Den blodpropp blokkerer blodstrømmen til en del av hjernen, for derved å drepe de omkringliggende hjerneceller. En vanlig bivirkning av et hjerneslag er lammelser eller i nærheten av lammelser. Dette fører ofte til muskel forverring eller svakhet. Selv gjenvinne muskelstyrke etter et hjerneslag er utfordrende og krever engasjement, kan det gjøres.

Bruksanvisning

Hvordan bygge muskler etter hjerneslag

1 Vent minst en måned etter å ha strøket før du arbeider på å gjenoppbygge muskler. Ikke vent lenger enn 12 til 36 måneder for å begynne å gjenoppbygge muskler. Dette vinduet er det optimale tidspunktet rammen når kroppen er mest mottakelig for arbeidet med å gjenoppbygge muskelmasse og styrke.

2 Konsumere tilstrekkelige mengder protein for å opprettholde og få muskelmasse. Spis 1 gram protein per pund av kroppsvekt når du bygger muskelmasse og 0,4 gram protein per pund av kroppsvekt når opprettholde muskelmasse.

3 Delta på fysioterapi to til fire ganger per uke. Fysioterapi er den beste måten for slagpasienter å gjenvinne muskelmasse og styrke. Når det er mulig, velger vann terapi, da denne type fysisk terapi er lav effekt og engasjerer alle de muskelgrupper i kroppen.

4 Utfør så mange dagliglivets aktiviteter (ADLs) uavhengig som mulig, uavhengig av hvor lenge hver oppgave tar å fullføre. Dette vil bygge styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Men vær sikker på å be om hjelp hvis eller når fysisk ubehag resultater fra utfører ADLs. Pushing musklene å gjøre for mye for tidlig kan skade dem og hindre fremgang.