Hjem rette for en Nervøs Rash

June 3

En hud utslett kan ha en rekke årsaker. Du kan utvikle et utslett etter å komme i kontakt med et stoff som kroppen ikke enig. Høye nivåer av nervøsitet eller stress kan også føre til utslett. Den gode nyheten er at enkle hjem rettsmidler kan bidra til å redusere kløe og hevelse i et stressrelatert utslett.

nervøs Utslett

De vanligste typer utslett forårsaket av nerver eller stress er eksem og elveblest. Begge vises som små flekker av rødhet på huden. De flekker kan noen ganger bli tørr og flassende, og de berørte områdene kan klø. Eksem vanligvis varer lenger enn elveblest. Elveblest kan forsvinne i løpet av minutter eller timer. Begge forholdene kan være ganske skjemmende, spesielt elveblest, fordi de er vanligvis i ansiktet eller halsen.

Hjem rettsmidler

Enkle hjem rettsmidler kan lindre både elveblest og eksem. Først prøve å bruke noe kaldt: en komprimere, en ispose, is innpakket i en klut eller en pose med frosne grønnsaker. En melk bad eller rett og slett en klut dynket i halv melk og halvparten vann er et annet hjem rette. Skyll området godt for å fjerne melken. Man kan bruke natron på en lignende måte. Legg en halv kopp natron til badevannet og slappe av i det å berolige kløe. Trollhassel er en annen hjem middel som kan brukes så lenge utslett ikke har noen åpne områder. Den kan kjøpes på nesten alle apotek og brukes på utslett ved hjelp av bomull baller. Nok en over-the-counter hjem rette er steinkulltjære. Selv om dette er et flott stoff for kløe lettelse, kan det sette flekker stoffer, så unngå å få det på klær, sengetøy eller møbler. Du kan bruke dette produktet som bake

lotions

Utslett forårsaket av nerver ofte vises på steder som er vanskelig å dekke opp. Calamine lotion lindrer hive- og eksem forårsaket kløe, men det er rosa. Noen mennesker som allerede er selvbevisst om et utslett ikke ønsker å tiltrekke seg mer oppmerksomhet ved å bruke en rosa lotion. Som et alternativ, kan du prøve en over-the-counter produkt som kalles Rhuli Gel. Dette produktet kommer på en klar gel. I tillegg kan du prøve noen fuktighetskrem som inneholder Pramoxine, som er i aveeno og Caladryl. Endelig er det enkleste hjem rette for å bare la utslett puste. Når hjemme, ikke gidder å dekke utslett med mindre det er oser eller blødning.

Avslapning

Bare slappe av kan rette en nervøs utslett. Dyp pusting, positiv tenkning og unngå stressende situasjoner kan bidra til det forsvinner raskt, spesielt når avslapning er kombinert med andre hjem rettsmidler