Hvordan spise suppe hvis hendene Rist

October 13

Ustø hender og spise suppe ikke går godt sammen. Hvis du er en av de mange som er hendene rister på grunn av en helsetilstand, er dette ikke aktuelt for deg. Og når du spiser suppe blir et problem på grunn av ustø hender, kan sosiale spisesituasjoner plutselig synes å alltid inkludere suppe. Spesielt kan ustø hender gjøre å spise suppe i en restaurant eller et annet offentlig sted en pinlig ildprøve. Det finnes måter å håndtere ustø hender som kan gjøre suppe å spise mindre av en sosial fare.

Bruksanvisning

1. Velg suppe med en tykk konsistens, hvis mulig. Tykkere supper, som stuinger, vil holde deg til din skjeen og søler mindre.

2 Ha ekstra servietter på hånden. Hvis hendene rister og forårsake et spill, kan du tørke den opp uten å vekke ekstra oppmerksomhet. legger også en ekstra serviett i fanget. De ekstra lagene vil beskytte klærne.

3 Fyll suppebollen bare halvparten eller tre fjerdedeler full. Hvis du spiser på en restaurant, spør din servitør for å fylle din suppebollen bare delvis. På denne måten hvis ustø hender føre til at du bump suppe bolle, vil utslipp være mindre sannsynlig.

4 Bruk en stor, dyp skje. En stor dyp skje vil inneholde suppen selv om hendene riste litt.

5 Fyll SS bare halvveis fordi suppen vil ligge selv om hendene riste.

6 Steady underarmen på kanten av bordet. Du kan finne at dette reduserer risting.

7 Bruk den andre hånden til jevn spising hånd. Du kan ikke føle elegant, men det er bedre enn å søle.

8 Len deg over din suppebollen som du spiser slik at du ikke trenger å flytte hånden så mye.

9 Lær å spise suppe med enten venstre eller høyre hånd. Noen mennesker som lider av ustø hender merke til at på en gitt dag én hånd vil riste mindre enn den andre. Å kunne velge hvilken hånd du bruker til å spise suppe kan komme godt med.

Hint

  • Hvis ustø hender er på grunn av lavt blodsukker, som i diabetes, spise litt annen mat, som brød eller knekkebrød, før du spiser suppe. Litt mat og ekstra tid vil gi blodsukkeret en sjanse til å stige og hendene kan riste mindre.
  • Aldri ignorere en uforklarlig angrep av ustø eller svake hender. Hvis du ikke kan tillegge dine ustø hender til en kjent medisinsk tilstand, overdreven koffein eller nervøsitet, bør du oppsøke lege. Ustø hender kan være et tegn på et medisinsk problem.