Hva er farene ved Railway Strømkabler?

November 27

Hva er farene ved Railway Strømkabler?


Elektrisk jernbanestrømkabler ofte er en årsak til bekymring for alle som arbeider med dem eller bor i nærheten av dem. Elektriske tog er svært vanlig over hele verden, og er et alternativ til diesel og interne batteridrevne tog. Noen typer elektriske tog bruker et design der elektrisk strøm går fra luftledninger til jernbane via enten en stang eller en enhet som kalles en pantograf på toppen av toget.

elektrosjokk

De luftkabler av et elektrisk tog er svært farlig. Disse kablene er alltid slått på og inneholder en høy spenning til enhver tid. Berøring av disse kablene kan forårsake død av elektrosjokk. Selv om kablene er berørt av hånden, kan elementer lede elektrisitet. Derfor aktiviteter som å fly en drage i nærheten av disse kablene eller prøver å ta på kablene ovenfra med en gjenstand er dårlig råd. Disse luftkabel er også potensielt dødelig, selv om ingenting kommer i kontakt med dem. Kraften fra dem kan fungere som et lyn og brast ut. Disse buer kan treffe gjenstander opptil 9 meters avstand.

elektrisk Burns

Det er de som ikke har blitt drept av elektrisk støt når du kommer i kontakt med en togets strømkabler, men har i stedet fikk alvorlige brannskader. En dårlig råd trend kjent som "tog surfing" er ansvarlig for mange av disse. Selv når elektrosjokk ikke drepe en person, brannsår forbundet med elektrosjokk er alvorlige og kan være livstruende. Disse brenner er kjent som "elektriske brenner" og kan ha alvorlige relaterte komplikasjoner. Hjerteproblemer, hjerneskade og nervesystemet funksjonsfeil kan alle forekomme som et resultat av elektriske brannskader.

Arc Flash Burns

"Arc flash brenner" oppstå forskjellig fra elektriske brannskader, men er ikke mindre farlig. En lysbue brenne oppstår når strøm buer fra en strømkabel, men i motsetning elektrosjokk, en person trenger ikke å komme i direkte kontakt med kabelen via berøring eller elektrisitet dirigent å bli skadet. Når en lysbue oppstår fra en strømkabel, er en intens varme og lys som slippes ut og kan brenne huden vev eller klær. Nedsmelting av klær forsterker brenner som de fortsetter å brenne på huden selv etter buen avtar. Trykket fra lysbuen kan også kaste folk, og legger mer skade på brannskader. Varmen kan også føre til elektriske komponenter for å oppvarme og smelte, som deretter kan sprenges en avstand og bli sittende fast i en persons hud. Dette kan føre til alvorlige brannskader.