Hva er Procerin?

October 30

Hva er Procerin?


Å miste håret kan være en traumatisk opplevelse for menn. Ofte håravfall skader selvfølelse og gjør en mann look år eldre. Produsentene av Procerin si deres produkt er effektiv for behandling av mannlig hårtap.

Identifikasjon

Procerin, som kommer i både tablett og serum form, er en behandling for mannlig hårtap. De to produkter er konstruert for å brukes sammen for å bekjempe hårtap. Ifølge Procerin produsenter, begge behandlings komponenter er helt naturlig, og todelt tilnærming til bekjempelse av hårtap er mer effektive enn andre metoder.

Egenskaper

Noen håravfall behandlingsmetoder kan brukes av begge kjønn. Procerin, men er designet for å møte de unike behovene til menn som mister håret. Procerin inneholder vitaminer, urter og mineraler som hemmer et enzym, 5 alfa-reduktase (5AR), i den mannlige kroppen som endrer testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Ifølge Procerin produsenter, er DHT ansvarlig for hårtap hos menn.

Tidsramme

Ifølge skaperne av Procerin, må et menneske gjennomgå behandling i minst en til to måneder før betydelige resultater blir åpenbar. Dette er fordi håret vokser på en langsom hastighet, typisk ca 1/2 tommers hver måned. Mens Procerin brukere kan velge bare de tablettene, produsenter hevder at bruk av både tabletten og serum hjelper til å skape resultater raskere.

effekter

Ifølge produsentene av Procerin, svært få mennesker opplever bivirkninger ved bruk av denne behandlingen for mannlig hårtap. Noen menn har rapportert milde magesyke mens du bruker tablettform. Imidlertid kan denne bivirkningen kan lindres ved å ta tabletten sammen med mat. Mens noen hår tap behandlinger kan forårsake seksuelle bivirkninger, betyr Procerin ikke forårsake slike problemer. Procerin er ikke godkjent av FDA, som byrået har bare godkjenningskriterier for reseptbelagte legemidler, ikke kosttilskudd.

betraktninger

Ifølge sine produsenter, Procerin best brukt for menn i alderen 18 og 35. Produsentene hevder at en mann mister håret er fortsatt i vekstfasen i denne alderen, og ved hjelp av behandlingen kan gi en økning i mengden av hår som vel som dens tykkelse. Procerin behandling kan likevel gi hjelp til eldre menn som har hår er ikke lenger i den naturlige vekstfasen, men det kan bare bidra til å holde håret en eldre mann har fortsatt heller enn å stimulere til ny vekst og økt tykkelse.