Revitol Safety

November 19

Revitol Safety


Revitol er en anti-aging produkt som lover å la huden ser og føler yngre og hevder å redusere dype rynker, fine linjer, cellulitter og andre aldring tegn. Den inneholder tre produkter utviklet for å arbeide sammen for å reversere skader fra frie radikaler og øker hudens cellevekst. Den høye konsentrasjonen av aktive ingredienser som gjør det viktig å utvise forsiktighet ved bruk av retinol.

Historie

Revitol ble introdusert på markedet i 2002 som en anti-aging krem ​​for problemer knyttet til hudskader. Den viktigste ingrediensen er Idebenone, en organisk forbindelse med anti-oksiderende egenskaper som brukes til å rense kroppen for forurensning og stress partikler som kalles frie radikaler. Det inkluderer også Argireline aminosyrer, som slappe ansiktsmusklene for å øke ungdommelighet. Lokke av Revitol er dens evne til å produsere anti-aging effekter uten injeksjoner eller reseptbelagte medisiner, men det er noen sikkerhetsproblemer.

risiko

Gravide kvinner bør ikke bruke Revitol grunn av aktive ingredienser som kan overføres til det ufødte barnet gjennom huden. Kvinner som vurderer graviditet eller som tror de kan være gravide bør også unngå Revitol. Ammende bør ikke bruke Revitol siden kjemikalier og forbindelser kan oppgi barnets blodet gjennom morsmelken.

Følsomhet

Selv Revitol er hovedsakelig består av naturlige ingredienser, er det ikke egnet til alle hudtyper. Bygg opp bruken av Revitol sakte slik at huden til å tilpasse seg, og se etter brenning, stinging eller hud peeling som er allergiske reaksjoner.

forholdsregler

Det anbefales at personer bruker en solkrem produkt når du bruker Revitol, siden solen reverserer effekten av produktet. Ved hjelp av en solkrem med SPF 25 anbefales å la produktet fungerer optimalt, og for å unngå ytterligere solskader.