Hvor lenge varer en hemroid Siste?

September 1

Hvor lenge varer en hemroid Siste?

Typer Hemorroider

Hemroids, også stavet hemorroider, blir ofte feilaktig forbundet bare med alderdom. Et dårlig kosthold mangler fiber, hyppig diaré eller andre tarmproblemer, og graviditet eller barnefødsel kan også opprette hemorroider. Spise mindre enn den anbefalte mengden av daglig fiber kan føre til vanskelige avføring. Stramming kan føre til både interne og eksterne hemorroider. Fortsatt betennelse i rektum og anus er forårsaket av diaré og anstreng for vanskelige avføring. I motsetning til det mange tror, ​​hemoroider i svangerskapet er ikke bare på grunn av en bremset fordøyelsessystemet eller fra å skyve under fødsel. Vekten av barnet i mors liv kan også legge press på venene i tarmen. Dette kan skape en intern hemorrhoid som kan skyves til utsiden av anus under en avføring.

Hvor lenge de varer Do?

Det er ingen bestemt tidsramme for helbredelse av hemoroider. De gjør faktisk ikke gå bort uten kirurgi. Men med riktig kosthold og utnyttelse av eventuelle nødvendige rettsmidler, kan den betente venen krympe og bli mindre belastende. Frem til trykk, friksjon eller annen faktor skaper betennelsen er fjernet, vil hemorrhoid fortsette å være øm, sår og kløende.

Takle Hemorroider

Renslighet er en viktig faktor i å minimere ubehag av en betent hemorrhoid. Medisinert våtservietter eller pads har blitt opprettet for å hjelpe rense området uten ytterligere forverre problemet. Soaking i to inches av varmt vann i et badekar ofte og bruke is til det berørte området daglig kan oppmuntre betennelsen å avta. Over-the-counter kremer kan også gi lindring. Ingen av disse metodene vil permanent rense kroppen for hemoroider, men de kan redusere ubehag forbundet med dem. Mer invasive behandlinger kan være foreskrevet og utført av en medisinsk faglig i alvorlige tilfeller.