Bruker for Metrogel

February 19

Bruker for Metrogel


Metrogel og Metrogel Vaginal, merkenavn av stoffet metronidazol, er en del av imidazol klasse av antibakterielle midler. Det er både en antibakteriell og en antiprotozoal. Metrogel har vært et godkjent legemiddel fra FDA siden 1963, og det brukes for vaginal og utvortes bruk.

rosacea

Metrogel er vanligvis foreskrevet for rosacea eller andre hud betennelser og irritasjoner. Antibiotika er funnet å redusere rødhet, pustler og papler forbundet med rosacea. Påfør direkte til et rent ansikt og hals med en tynn klar film av gel. La det tørke. Filmen kan begynne å flasse av hvis satt på i løpet av dagen, så et program før sengetid på kvelden er den beste strategien. Det kan ta opptil tre uker for å se eventuelle endringer i huden.

Noen bivirkninger av den aktuelle Metrogel kan inneholde: brenning, rødhet, svie eller kløe. Disse bivirkningene skulle avta raskt når huden din blir brukt til medisinering. Men hvis allergiske reaksjoner som elveblest og hevelse begynne, avslutte umiddelbart og snakke med helsepersonell.

Metrogel for rosacea er i en 1 prosent konsentrasjon.

vaginal infeksjoner

Når Metrogel brukes for vaginal bakterielle infeksjoner (bakteriell vaginose, for eksempel, ikke for gjær infeksjoner, som er sopp), er det gitt to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om natten. Fyll gitt stempelet full av medisiner, sette inn vaginalt så langt inne som mulig, dispensere stempelet og fjern. Vask applikatoren grundig med varmt vann og såpe, tørking godt. Det bør ikke være noen leftover medisiner i applikatoren eller vaginal sekret på den. Du må fullføre hele kurset av behandling foreskrevet av legen din for å se alle effektene av medisinen, og ikke stoppe når symptomene forsvinner. En full stempelet applikator av Metrogel vil være 5 g, noe som vil påføre 37,5 mg av medisiner ved hver bruk.

Noen bivirkninger til vaginal Metrogel kan omfatte: hodepine, svimmelhet, svimmelhet, kløe eller brenning av skjeden, magesmerter og kvalme. Hvis du får tegn på allergisk reaksjon, informer legen din umiddelbart.

Metrogel for vaginale infeksjoner er i en 0,75 prosent konsentrasjon.

Ikke for Cross Usage

Ikke bruk aktuell Metrogel vaginalt og ikke bruke vaginal Metrogel lokalt. De er spesielt formulert for å arbeide i de områdene de er konstruert for, og mens antibiotika ikke endres, de inerte ingrediensene er forskjellige.