Hvordan bli kvitt loppene leve i ditt hjem

May 10

Hvordan bli kvitt loppene leve i ditt hjem


Loppeinfestasjoner forårsake mange hodepine til den som finner skadedyr tar over hans hjem. Deres biter forårsake allergiske reaksjoner hos dyr, inkludert røde nupper, tørket hud og crusty lesjoner. Eliminere lopper er ingen enkel oppgave, men med noen få enkle trinn, kan du finne deg selv begynner å vinne kampen med disse små, irriterende skapninger.

Bruksanvisning

Eliminer Lopper

1 Slipp kjæledyr av på veterinær. Har veterinæren profesjonelt dyppe dyrene for å drepe eventuelle lopper. Det er at-home rettsmidler og sjampo, men veterinæren har en medisinsk kvalitet loppe dip, og du trenger for å få kjæledyrene ut av huset for de neste trinnene.

2 Ta alle klærne til en profesjonell renere. Lopper er ikke bare i tepper, men også på møbler og klær. Dette vil drepe de fleste loppene i materialet samtidig eliminere disse elementene fra huset ditt for de neste trinnene.

3 Støvsug tepper. En Ohio State University insekt spesialist eksperimenterte på loppeinfiserte områder, og funnet ut at 96 prosent av voksne lopper og 100 prosent av yngre døde da sugd inn i en støvsuger. Studien viste at blandingen av fans, børster og kraftige luftstrømmer førte til loppene 'død.

4 Les bruksanvisningen og sett av loppe foggers i huset for å drepe de gjenværende skadedyr og skader de fleste av eggene. Lopper fanget i vakuum vil dø, men det er mer på møbler og på vanskelig tilgjengelige steder. Det finnes også egg som støvsuger ikke kan nå. Følg instruksjonene på foggers å bestemme hvor lenge du må være borte og hvor lenge du må la huset luften ut når du er ferdig.

5 Plukk opp nye loppe krage for dyrene mens huset er airing ut. Se etter en krage som inneholder Methoprene. Disse krage angripe loppe egg og er ikke skadelig for kjæledyr.

6 Sett av en ny runde med loppe foggers to uker senere for å fjerne resten av smitten. De første foggers drepe et flertall av lopper, men det er en sjanse for at noen egg vil ha overlevd.

Hint

  • Hold kjæledyr "loppe krage strøm for å avverge fremtidige angrep.
  • Ikke la noen kjæledyr i huset når du drar de foggers.
  • Les instruksjonene på foggers nøye, og la huset luft ut før retur.