Olive Leaf Extract og avgiftning

August 21

Den medisinske helbredende aspekter av oliven blad ekstrakt ble oppdaget på begynnelsen av 1800-tallet. Oliven Bladene ble pulverisert og deretter brukt i en grønn drikk for å bidra til å redusere høy feber og senke blodtrykket. Oliven blad er også kjent for sin evne til å avgifte kroppen. I hovedsak er avgiftning prosessen med å bekjempe giftstoffer i kroppen hodet på og gjøre en grundig rensing av døde mikrober. Denne prosessen baner vei for en mer produktiv avenue for kroppen å være i stand til å få styrke og helbrede.

The Olive Leaf rolle i Avgiftning

Den aktive ingrediensen i oliven blad ekstrakt er oleuropein, som er et kjemisk produkt fra baksiden, røtter, blader og frukt av oliventreet. Oleuropein er hva bidrar til å avverge skade forårsaket av insekter og andre utenfor forurensninger. Elenolic syre er den kjemiske som gjør opp oleuropein. Elenolic syre hjelper opprettholde helsen til kroppens immunforsvar og gjør kroppen i stand til å regulere nivåene av de gode bakteriene. Elenolic syre har en kapasitet til å avbøye sopp, som kan overbelaste immunsystemet, og kontrollere gjær forurensning, noe som fører til utmattelse. I tillegg er det oliven blad ekstrakt et hjelpemiddel for å tilby ernæringsmessig verdi for avrusning i cellene under stressende perioder.

Antioxidant Fordeler med Olive Oil

Oleuropein kan også benyttes som en antioksidant som kan hjelpe til med å forebygge oksidasjon av LDL-kolesterol, desto mer skadelig en. LDL kolesterol kan skade blodårene. Det positive resultatet vil være at det opprettholder funksjon av et sunt hjerte. Middelhavsdietten inneholder olivenolje på den daglige liste på grunn av gunstig hjelpemiddel i å redusere hjertesykdom.

Immunsystem Fordeler med Olive Oil

Oliven blad ekstrakt fremmer kroppens generelle immunforsvar, som blir stadig konfrontert med bakterier og andre uforutsette mikroskopiske stoffer. Disse bakterier og stoffer som er usynlige fremmede partikler som angriper kroppen, er i luften, i maten vår, og om hva vi berører. De kan filtrere inn i våre systemer gjennom våre ører, nese, munn og øyne. Olivenolje blad ekstrakt brukes på daglig basis kan hjelpe avverge virus og bygge et sterkt immunforsvar.

Oliven blad ekstrakt kan kjøpes i form av urte-piller, kosttilskudd og helse rister. Oliven blad ekstrakt kan finnes i produkter som d-Lenolate, Flu-Ban og Bazucar.