Hva er riktig mengde protein for en 50 år gammel kvinne?

April 25

Hva er riktig mengde protein for en 50 år gammel kvinne?


Alle mennesker trenger å spise protein for å gi kroppen med åtte essensielle aminosyrene brukes til å bygge proteiner som utfører biologiske prosesser. Mengden av protein som kreves av 50 år gamle kvinner kan variere, men det vil normalt falle mellom 45 og 60 gram per dag.

proteinbehov

The Vegetarian Society i Storbritannia sier at for 97 prosent av befolkningen i kvinner i alderen 50 og over, vil 46.5g protein per dag være nok.

Vekt

Ifølge en undersøkelse utført av Verdens helseorganisasjon, er mengden protein voksne trenger daglig basert på deres kroppsvekt, uavhengig av alder og kjønn. De anbefaler forbruker 0,83 g protein per kilo kroppsvekt, noe som er 0,38 g per pund av kroppsvekt.

aktivitets~~POS=TRUNC

Personer som er svært aktive kan kreve mer protein enn det som vanligvis anbefales, spesielt hvis de fokuserer på å bygge muskler. Men det meste av ekstra energi for å opprettholde høy aktivitet kan bli kjøpt opp av økt inntak av karbohydrater, ikke protein inntak.

protein Kilder

Kjøtt er en god kilde til protein, da den inneholder alle de essensielle aminosyrene. Kvinner på et vegetarisk kosthold trenger å variere sine proteinkilder for å få alle de essensielle aminosyrene. Mange kombinasjoner av proteiner vil nok, som bønner og ris, brød og peanøttsmør, og müsli og melk.

Advarsel

Dietter overdrevent høy i protein, vanligvis definert som forbruker dobbelt så mye protein som anbefalt, kan føre til helseproblemer. Spesielt har osteoporose og nyresvikt vært knyttet til høyt proteininntak.