Hvordan forbedre Glaukom med vitaminer og urter

January 31

Glaukom er en tilstand forårsaket av trykk inne i øyeeplet. Det er en sykdom som kan til slutt rane deg av din visjon. Mens vitaminer og urter er nevnt i denne artikkelen ikke vil kurere deg fra et angrep av glaukom helt, kan de være i stand til å forbedre de skadelige bivirkninger.

Bruksanvisning

Hvordan forbedre glaukom med vitaminer og urter

1 Ta vitamin C, som vitamin C er å anse som en "kurere all vitamin". Studier viser at ved å ta en minimal mengde av 2 g vitamin ca dag i stor grad reduserer trykket i øyeeplet. Leger som er spesialister i behandling av glaukom pasienter ofte foreslår å ta 20 gram C-vitamin daglig for å hjelpe i kontinuerlig reduksjon av øyeeple trykk.

2 Ta magnesium. Jobben til magnesium er å utvide blodårene. På grunn av dette faktum, er magnesium gitt til glaukom pasienter i innsats for å bidra til å forbedre sin visjon.

3 Ta ginkgo biloba. Ginkgo biloba er en urt som skaper mange positive effekter ved å regulere blodstrøm gjennom kroppen. Tar minst 40 mg tre ganger om dagen kan forbedre skadene på glaukom pasienter.

4 Ta blåbær. Blåbær er en urt som er utmerket for omsorg og forbedring av en rekke synsproblemer, herunder glaukom. Tar blåbær bedrer blodsirkulasjonen i kroppen din, ved å forbedre sirkulasjonen, kan effekten av glaukom bedre også.

5 Unngå øye stress. Når du tar medisiner, vitaminer og urter i forsøk på å forbedre visuell skade forårsaket av glaukom, unngå å stresse øynene i visse aktiviteter. Ikke forlenge lesing, TV ser eller datamaskin arbeid og holde seg borte fra sigarettrøyk.