Hvordan å miste 160 pounds

May 11

Hvordan å miste 160 pounds


Fedme har blitt en stor helse bekymring i USA. Vekttap kan redusere risikoen for diabetes og hjertesykdommer. Å miste 160 pounds er ikke enkelt. Det krever et minstemål av faget, så vel som et strukturert og sunn diett, sammen med trening. En sikker rate av vekttap er to pounds per uke. Dermed vil det ta minst 80 uker eller så å miste 160 pounds, avhengig av noen faktorer.

Bruksanvisning

1 Spor kalorier hver dag. Registrer deg for en nettside som sparkpeople.com. Sett i dine mål og informasjon om din høyde og ønsket vekt. Dette nettstedet vil legge inn dine caloric mål, og du kan spore maten du spiser.

2 Møte med en ernæringsfysiolog. Når du planlegger å miste en betydelig mengde vekt, slik som 160 pounds, er det best å få litt veiledning. En ernæringsfysiolog vil diskutere dine behov, og gi en spise plan og retningslinje som passer ditt liv.

3 Spis mer protein og mindre karbohydrater. Gode ​​kilder til protein er egg, tofu og kylling. Enkle karbohydrater som hvitt brød og ris bør elimineres, eller i det minste drastisk redusert. Hvis du spiser disse matvarene, velger brun ris og brød.

4 Øvelse for 60 til 90 minutter, fem dager i uken. For å unngå belastning på leddene, velge øvelser som svømming eller rask gange. I tillegg til aerobic aktivitet, gjøre vekt trening to ganger i uken for å bygge muskler.

Hint

  • Drikk bare vann hele dagen.
  • Få en fysisk eksamen, og godkjenning fra legen din før du begynner å miste 160 pounds.