Elliptiske Kalorier Vs. tredemølle Kalorier

April 26

Elliptiske trenere og tredemøller er to av de mest populære typene av treningsutstyr. Begge gir en aerobic trening og har justeringer som kan gjøre treningen så intens som brukeren ønsker. Mengden kalorier du forbrenner på hver avhenger av hvor mye du veier og hvor hardt du trener.

Ellipsetrener

Ifølge Caloriesperhour.com, et nettsted med kalori-brennende anslag for tusenvis av aktiviteter, ville en 150-pound person forbrenne 277 kalorier i løpet av en time-lang treningsøkt på en elliptisk med moderate innstillinger - 60 skritt i minuttet på en motstand på 7 (av 20). En 200-pound person ville brenne 301 kalorier.

En mer intens trening - 70 skritt per minutt ved en motstand på 15 - vil føre til at 150-pound person til å brenne 507 kalorier i timen. Den 200-pound person ville brenne 607 kalorier.

Tredemølle med No Incline

Tredemøller har to justeringer som forårsaker en trening for å forbrenne flere kalorier. Den første er hastighet.

Ifølge Caloriesperhour.com, vil en 150-pound person forbrenner 272 kalorier i timen i løpet av en moderat fire mil per time trening på en tredemølle uten stigning. Den 200-pound person ville brenne 363 kalorier.

Tredemølle med tilbøyelige

Turgåing og kjører oppoverbakke krever mer energi, så mange tredemøller kan settes på en skråning for å gjøre en trening mer utfordrende. Ifølge Caloriesperhour.com, vil en 150-pound person forbrenne 456 kalorier ved å gå i en time ved 4 mph med en stigning på fem prosent. Den 200-pound person ville brenne 608 kalorier i timen.

Kjører på skrått forbrenner mest kalorier. En 150-pound person ville brenne 953 kalorier ved å kjøre på 7 mph i en time på en 5 prosent stigning. Den 200-pound person ville brenne 1270 kalorier på en time.

Form

Form er viktig i å estimere kalori-brenning potensialet i noen trening. Det finnes måter å jukse på noen øvelse, og jo mer du jukse, jo færre kalorier du forbrenner. Når du kjører på en tredemølle, er det viktig å øve god kjører skjema - nemlig ikke kjøre mens du lener deg på konsollen eller håndtak.

På en elliptisk trener, er det viktig å presse pedalene ned med leggmusklene og flytte polene med brystmuskulaturen og triceps. Bare skiftende vekten fra det ene benet til det andre vil gjøre maskinen flytte, men det vil ikke gi deg mye av en trening.

utstyr Kvalitet

Ved hjelp av treningsutstyr med pålitelige bruker konsoller (for å fortelle deg hvor fort du beveger deg) er viktig for å få en nøyaktig vurdering av din trening. Så er vedlikehold; tredemøller som belter rykke vil gi deg en ujevn og ubehagelig trening, og elliptiske trenere med utslitte resistensmekanismer vil ikke gi deg den motkraft du trenger.