Hvordan overvinne Constant Snacking

September 27

Hvordan overvinne Constant Snacking


En solid kosthold og mosjon rutine kan bli slått av over-snacking. Selv om det kan ta en time å forbrenne 500 kalorier, kan du enkelt konsumere disse 500 kalorier fra en 10-minutters snack. Trangen til å snack er vanligvis noe som er ikke planlagt og plutselig kan sette deg over ditt daglige kaloriinntaket. Ikke bare snack mat smake godt, men fordi det er billig og lett å tilberede, er det mer sannsynlig å være tilgjengelig. Hver vellykket diett må ha en solid anti-snacking plan i kraft for å holde deg på sporet og bort fra fristelsen.

Bruksanvisning

1 Ikke kjøp snacks. De er allerede forberedt og lett å ta med, noe som gjør dem lett tilgjengelig i et øyeblikk av svakhet. Du er mye mindre sannsynlig å snack på mat som du må lage mat.

2 Spis godt balanserte måltider bestående av en porsjon karbohydrater, en porsjon protein og en grønnsak. Karbohydrater fordøye raskt og gi kroppen rask energi for dagen. Forsømmer å spise karbohydrater skaper energiunderskudd. Kroppen kjemper disse underskuddene ved å gjøre du føler deg sulten, får deg til å søke mer mat til energi. Protein tar lengre tid å fordøye enn karbohydrater, så det gjør at du føler deg mett lenger. Grønnsaker inneholder fiber som utvider seg i magen til å føle deg full.

3 Spis minst tre godt balanserte måltider om dagen på en konsistent daglige timeplan. Dette får kroppen din inn i en rytme. Det "vet" når du får næring igjen, så det er ikke få panikk og sende mat krav til magen som føre til at du føler behov for å snack. Å spise seks små måltider om dagen er ideelt fordi det holder metabolismen går og gir deg en jevn strøm av næringsstoffer. For mange, men dette kan være upraktisk.

4 Drikk åtte 8-unse glass vann om dagen. Mange matvarer inneholder vann, så appetitten er ofte et tegn på at kroppen din prøver å få vann gjennom kostholdet ditt. Vann er også viktig for fiber til å føle deg full. Når fiber du spiser har nok vann til å betjene den, utvider fiber og tar opp mer plass i magen.

5 Tygg sukkerfri tyggegummi når du får en craving. Den konstante tygge tilfredsstiller din trang til å spise uten å forbruke noe mat.

6 pusse tennene når du føler for snacking. En minty, frisk munn ikke kombinere godt med de fleste snack matvarer. Snack vil ikke smake godt, noe som gjør det enkelt å sette maten ned og gå unna.