Hvordan bruke ketone strimler som Slanking Tool

April 17

Hvordan bruke ketone strimler som Slanking Tool


Når kroppen er i ketose, er det å brenne sitt eget fett, i motsetning til karbohydrater, som drivstoff / energi. Dette kan føre til raskt vekttap, men bare hvis du begrenser karbohydrater i kosten og spise rikelig med protein. Noen dietter, som Atkins diett, anbefaler at du begynner med så få som 20 gram karbohydrater. Den beste og enkleste måten å sikre at du er i ketose er å bruke keton strips.

Bruksanvisning

1 Begynn en low-carb, høy-protein diett. Atkins dietten er den mest vanlige kosthold for å bruke. Du kan plukke opp en kopi av dietten bok fra din lokale bokhandel eller gå til www.atkins.com å lese om hvilke typer matvarer for å unngå og hvor mange kalorier du bør spise hver dag.

2 Etter en dag eller to av følgende den nye kosten, kan du teste urinen for tilstedeværelse av ketoner. Trekk en keton stripe ut av esken og enten (1) samle en prøve av urin i en kopp og deretter dyppe strimmelen i koppen, eller (2) holder stripen direkte i strømmen av urin.

3 Vent 10 til 15 sekunder, og deretter sammenligne fargen på fuktet stripe med fargeskalaen som følger med boksen. Fargene vil variere fra lys rosa / beige til mørk lilla. Den mørkeste fargen indikerer det høyeste nivået av ketoner i urinen. Hvis stripen slått en mørk lilla, er du i en sterk stat av ketose, og kroppen brenner fett, selv når i ro.

4 Det er opp til deg hvor ofte du ønsker å teste urinen. Når annenhver dag er sannsynlig å være en god idé. De keton strimler vil i hovedsak fungere som en guide eller verktøy til inspirasjon for deg. Du kjenner din low-carb diett fungerer hvis urinen inneholder ketoner.

Hint

  • Som alltid konsultere en lege før du velger en slanking program. Mens forskning på ketose i kosten varierer, noen tror at det å være i en tilstand av ketose er usunn og ikke gi deg den mengden av daglige næringsstoffene du trenger, ifølge WebMD.com.