Hvordan å drikke en liter vann med sitron per dag

June 23

Hvordan å drikke en liter vann med sitron per dag


Drikkevann er viktig for god helse. Den støtter slike funksjoner som smøring ledd, healing muskler og hjelpe til med fordøyelsen. Du trenger mellom seks og åtte kopper vann om dagen, eller mer hvis du er veldig aktiv, siden aktive mennesker mister mer vann enn stillesittende mennesker gjør. Ifølge National Institute of Health, den mest sunn måte å nå væskeinntaket kravet er ved å drikke rent vann. Overgang fra andre drikker kan være tøff, skjønt, spesielt hvis du har brukt år nipper søte eller kullsyreholdige drikker.

Bruksanvisning

1 Skjær en frisk sitron i to, midt mellom knottene i hver ende. Fortsett å ha klippet hver sitron brikke i to vertikalt inntil bitene er små nok til å passe gjennom halsen på vannflasken. Oppbevar sitron stykker i en zip-forsegling plastpose for å bevare sin fuktighet. Hvis du vil være på farten hele dagen, pakke noen sitron stykker til å ta med deg. Sett dem i en isolert matboks eller lunsj bag sammen med en kald pakke for å holde dem friske.

2 Del 1 liter vann mellom to halv-liters vannflasker. Mindre flasker hjelpe deg med å spore vanninntaket, men eliminerer ulempene ved å måtte bære en 1-liters flaske i løpet av dagen. Kjøle en flaske og ta den andre med deg, hvis du vil gå til jobb eller hvis du vil være ute av huset for en god del av dagen.

3 Legg en av de sitron stykker inn i nedkjølt flaske vann et par timer før du drikker fra den og riste den med jevne mellomrom. Den ekstra tiden tillater sitron massen å mykne og dispergere i vannet.

4 Fyll vannflasker halvveis og fryse dem over natten. Fjern vannflasker fra fryseren i morgen og fylle den resterende plassen i flaskene med springen eller filtrert vann før du legger en sitron stykke til hver. En is base i flasken bidrar til å holde vannet kaldt og tiltalende hele dagen.

5 Bruk en rutineoppgave som en påminnelse om å drikke i løpet av dagen. For eksempel, ta noen slurker vann hver gang du kommer tilbake til pulten etter bruk av kopimaskin eller faksmaskin på jobben. Hold vannflasken tydelig vises på skrivebord som en visuell påminnelse.

6 Sett sitron brikke i vannet flere ganger hver dag. Holde vann smakfull og frisk vil oppfordre deg til å holde drikker den.

Hint

  • Oppbevar vann i bred åpning plastflasker, slik at du enkelt kan erstatte sitron kile og tilsett mer vann om nødvendig.
  • Hold vannet friskt ved å fylle hver flaske på begynnelsen eller slutten av hver dag.