HLR Teknikker

December 4

Hjerte-lunge-redning, eller HLR, er det lov å administrere kompresjoner og innblåsninger for en person som ikke puster eller ikke har et hjerteslag. HLR må kun brukes i tilfelle en nødsituasjon, og kan kun utføres for en begrenset tid før mer presserende medisinsk behandling er nødvendig. For virkelig å lære HLR, melde deg på en sertifisering kurs. HLR retningslinjer er alltid i endring, og kurset vil holde deg up-to-date på de nyeste kravene.

HLR Technique

Det finnes ulike teknikker for å administrere HLR avhengig av om offeret er et barn eller en voksen. Når du kommer over en bevisstløs voksen, sjekk alltid å sørge for at det er trygt å nærme seg ham. Prøv å vekke henne. Hvis han ikke svarer, umiddelbart fortelle noen å finne hjelp eller ringe 911. Hvis du er alene, kan du ringe 911 før du tar noen andre tiltak.

Sjekk for eventuelle puste eller hjertepumper. Du kan gjøre dette ved å lytte på brystet hennes for hjerteslag eller ved å ta en puls. Se etter vekst og fall er brystet for å puste eller plassere hånden foran nesen og munnen til å føle for luft. Hvis det ikke er noen aktivitet, må du starte HLR.

Huske ABCs of HLR kan være nyttig. A = luftveier. Alltid lene hodet tilbake og sjekke for å se om det er noe som blokkerer luftveiene av offerets hals. Administrere en forsiktig finger sveip om du kan se et element i halsen.

B = puste. Hvis luftveiene er klart, administrere redning puste. Du må alltid begynne å puste før du begynner brystkompresjoner. Hvis du tvinger sirkulasjon uten oksygen i det, er du bare kaster bort tiden. Plasser hodet tilbake med munn og hals så åpen som mulig. Knip nese og dekke hans munn med ditt å forhindre rømmer luft. Gi to fulle åndedrag, nok til å løfte brystet. Deretter kan du begynne komprimering.

C = sirkulasjon. Tunge brystkompresjoner vil gjenopprette blodsirkulasjonen og få oksygen du bare levert til offeret beveger hele kroppen hans. Etter to innblåsninger, administrere 30 brystkompresjoner. Hold albuene låst. Plasser svak hånd rett over brystbenet og legg sterk hånd over og sammenvevd med svak hånd. Rock frem og trykke hendene vertikalt ned på offerets bryst, deprimerende sternum av en ½ til 2 inches. Gjenta 30 ganger og begynner de to redning åndedrag igjen. Fortsett til du er lettet ved medisinsk faglig.

Tips for barn HLR

HLR for et barn er lik prosedyren for en voksen. Men det er noen forskjeller. Når du kommer over en bevisstløs barnet, sjekke vitale tegn som før. Hvis du er alene med en bevisstløs barnet har behov for HLR, administrere 5 sykluser eller ca 2 minutter HLR før du ringer etter hjelp. Være mildere i dine åndedrag og brystkompresjon. Bruk bare en hånd under brystkompresjoner. Fortsett syklusen til du er lettet av medisinsk personell.