Hvordan man skal håndtere depresjon på egen hånd

September 14

Hvordan man skal håndtere depresjon på egen hånd


Vi går gjennom depresjon på noen punkter av våre liv. I denne korte artikkelen vil jeg gi deg noen skritt for å ta som vil hjelpe deg å overvinne din depresjon.

Bruksanvisning

Hvordan man skal håndtere depresjon

1 Når deprimert vi alle har en tendens til å legge seg hjemme og ikke ønsker å gjøre noe, men søvn. Stå opp, dusj og gå ut hvor som helst, selv om det er bare å vinduet butikk.

2 Lytt til fengende musikk. Sett på en livlig stasjon og synge til gledelig, inspirerende musikk.

3 Skriv om din depresjon. Kjøp en journal på ditt lokale apotek eller skole forsyning butikken og skrive ut alle følelsene dine i detalj. Gråte hvis du må, men sørg for ikke å holde det hele i.

4 Nå ut til familie og venner og tilbringe mest mulig tid med dem. De er de som ser opp til deg eller støtte og elsker deg uansett hva. Snakk med dem om din depresjon og bare holde deres selskap.

5 Hold opptatt. Ta opp noen nye hobbyer eller bringe tilbake de gamle du elsket som du har satt til side. Husk de tingene som bringer deg glede og gjøre dem.

6 Bli med et treningsstudio eller begynne å trene på ditt lokale park. Working ut vil ikke bare gjøre deg se bedre, men også føle deg bedre. Når du arbeider ut det fører til at kroppen til å frigi eufori fremkallende hormoner.

Hint

  • Hvis depresjonen forverrer du søke profesjonell hjelp. Du kan alltid ta kontakt med din lokale menighet eller sykehus. Aldri vær redd for å be om hjelp.