Typer Kontakt Solution

January 1

Typer Kontakt Solution


Kontakt løsningen er utviklet for å rense, fukte og beskytte øynene mot infeksjoner. Det finnes flere typer løsninger tilgjengelig, og det er viktig å vite hva hver type løsning brukes til. Ikke alle løsninger er gjort for å komme i kontakt med øynene, siden de er kun for rengjøring. Andre løsninger er for skylling bare og noen er multifunksjonelle. Ta kontakt med din øyet lege før du gjør noen endringer i type løsning som du bruker til å sørge for at det er riktig for din bestemt type kontakter.

Saline

Saline kontakt Løsningen er utviklet for å bare skylle kontaktene dine etter at de har dynket i renere hele natten. Denne type løsning er ikke å bli brukt til å sterilisere kontaktene dine. Saltløsning kan også brukes til å oppdatere dine kontakter i løpet av dagen bør du midlertidig må fjerne dem og umiddelbart setter dem.

hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er kun rengjøringsformål. Du må plassere kontaktene dine i en kurv-lignende sak, og legg deretter saken i sylinderformede kontakt container som er laget for denne type løsning. Hydrogenperoksid sanitizes linsene og deretter blir nøytralisert av den innebygde, platina-dekket nøytraliserende stripe som du kan se innsiden av beholderen. Kontaktene dine vil suge i denne løsningen vanligvis over natten eller i minst seks timer. Dette er den tid det tar for kontakten beholderen for å gjøre det hydrogenperoksyd inaktive. Før du setter dine kontakter, må du helt og grundig skyll dine kontakter med saltvannsoppløsning. Denne løsningen er god for de som er allergisk mot konserveringsmidler som er i flerbruksløsninger.

Enzyme Solution

Enzymløsninger er laget for gass-permeable kontaktlinser. Denne type linse er vanskelig og har små hull for å tillate øynene dine til å puste. Du suge linsene i denne løsningen over natten, og deretter bruke en saltoppløsning for å skylle dem før du setter linsene i øynene.

Multi-Purpose

Multi løsninger er utviklet for å fullføre hvert trinn i renseprosessen. Med denne løsningen trenger du ikke noen annen løsning for å ta vare på dine kontakter. Du kan bruke den til å rengjøre, lagre og desinfisere linsene på daglig basis. Så lenge du ikke er allergisk mot denne løsningen, er det den mest praktiske som er tilgjengelig for myke kontaktlinser.