Hvordan finne en lege med Anthem Forsikring

March 31

Hvordan finne en lege med Anthem Forsikring


Anthem Blå Kors Blue Shield (www.anthem.com) gjør det enkelt for sine medlemmer til å søke etter leger og / eller anlegg som er en del av Anthem nettverk. Anthem har i dag kontorer i 14 amerikanske stater, men det er alltid mulighet for å måtte medisinsk behandling når du reiser utenfor dekningsområdet. Hvis behovet oppstår, kan medlemmer raskt finne Anthem-godkjente leger og / eller anlegg for å gi nødvendig medisinsk behandling. Denne praktiske tjenesten kan nås 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Bruksanvisning

1 Besøk Anthem hjemmeside og klikke på "Finn en Doctor" linken. Selv om det ikke er påkrevet å logge inn med brukernavn og passord, eller å ha Anthem ID-kort på dette punktet i søkeprosessen, er det lurt å ha denne informasjonen på hånden fordi ID-kortinformasjon vil være nødvendig senere.

Hvis du er en aktuell Anthem medlem og har ikke registrert for å få tilgang til elektronisk informasjon, klikk på "Registrer" linken og fullføre den nødvendige informasjonen.

2 Velg ett av de 14 landene som omfattes av Anthem programmet og klikk "Enter". Eller, hvis du reiser utenfor Anthem dekningsområde og er ute etter å finne en i-nettverk lege, klikker du alternativet "National Accounts" i stedet å velge en stat.

3 Klikk på "Finn en Doctor link" på Anthem området for å få tilgang til Provider Finder siden. Anthem medlemmer må sette inn de tre første identifiserer brev fra Anthem Blå Kors eller Anthem Blue Shield ID-kort. Ikke-medlemmer, også kjent som gjester, må du velge type plan (enten PPO, tradisjonell eller alternativ Network) og klikk "Next".

4 Sett inn søkekriterier, inkludert din adresse, type lege og hvor langt du er villig til å reise. Etter innsetting av relevant informasjon, klikk "Neste"; Anthem vil vise en liste over leger og / eller anlegg som oppfyller søkekriteriene.

Hint

  • Hvis du forventer reiser utenfor Anthem området, er det best å enten skrive ned Anthem kundeservice telefonnummer eller legge den til din mobiltelefon kontakter før du forlater byen.
  • Ring en Anthem representant. Hvis du er ubehagelig å navigere på Internett og foretrekker å snakke med en person, klikk på "Kontakt oss" linken for å finne telefonnummeret til Anthem representanten at tjenestene ditt område.