Måter å øke selvtillit tillit

October 28

Selvtillit spiller en stor rolle i hvordan du gjennomfører dag-til-dag aktiviteter og samhandle med andre. Lav selvfølelse kan føre til atferdsproblemer samt ha en effekt på relasjoner til familie, venner og pårørende. Utvikle selvtillit begynner med positive selvfølelsen og tenkning og vokser over tid som du gradvis erstatte dårlige vaner med gode.

Undersøke begge sider

Ofte noen med lav selvfølelse foruts straks den verste av alle situasjoner og tar skylden for hva som har gått galt. Hvis du ikke får en jobb, fortelle deg selv at det er fordi du er dum, for eksempel. Hvis du ikke får en dato, tror du det er fordi du er skjemmende.

Begynner å bli klar over denne type defeatist tenkning og vurdere den andre siden. Kanskje du ikke fikk jobben fordi de lukket posisjon. Kanskje du ikke får den datoen fordi den personen ikke er følelsesmessig tilgjengelig. Bunnlinjen: Ikke alltid slå nederlag i en grunn til å slå opp med deg selv.

Gjør Lister

Ofte folk med lav selvtillit glemme sine gode egenskaper, eller de bygge en følelse av egenverd rundt bare ett aspekt av deres personlighet. Hvis dette ett stykke følelse ikke holder opp, er den personen på et tap når det gjelder å navngi ting han eller hun gjør rett. Tenk på skilt som bygget sitt liv rundt hans kone eller mor som hadde noen interesser foruten hennes barn som nå har forlatt reiret. Hvis du bruker for mye tid på å spille inn i rollen som omsorgsperson og gjør at din kilde til prestasjon, som oftest vil du mislykkes selv.

Begynn nå med å lage en liste over dine kvaliteter. Hvis du allerede vet at du er en god forelder, push forbi så lett ut og tenke på andre gode egenskaper du har. Har du en killer smile? En stor sans for humor? Bare ved å anerkjenne disse positive tingene om deg selv kan du vokse inn i en være virkelig i stand til å ta vare på andre. Hvis listen kommer til kort, bør du vurdere å ta tiltak som vil forbedre din selvtillit. Dette kan inkludere å bli med i en bokklubb, og starter et band eller deltar i en sportsbegivenhet.

etablere Anchors

Noen ganger alle pep snakker med deg selv eller positiv tenkning i verden ikke kan hjelpe. Dette er når du trenger å appellere til følelser og minner. For eksempel, hvis du er langt hjemmefra og ikke føler stor om forretningsreise, holder et bilde av din vakre familie på nattbordet. Hvis du prøver å gå ned i vekt og ha øyeblikk av svakhet, holde et konkret objekt i nærheten av deg som minner deg om en gang du var sterkere. Dette kan være et sykehus armbånd fra en dårlig medisinsk erfaring du overlevde eller et skjell fra en ferie der du kjørte opp og ned på stranden uten å bli omstendelig.