Typer av kolloidalt sølv

May 23

Århundrer med medisinsk sølv bruk av bidratt til dagens tilstrømningen av kolloidale sølv produkter. Mange markedsføres som kosttilskudd og har hevdet en rekke helsemessige fordeler. Kolloidalt sølv er en væske som inneholder ørsmå partikler av sølv. Det er tre hovedtyper: sølv protein, ionisk sølv og ekte kolloidalt sølv.

Type 1: Silver Protein

Silver protein (også kalt "mild sølv protein") er den nest vanligste typen av kolloidale sølv produkter i dagens marked. Den består av en kombinasjon av et protein som bindemiddel, og partikler av metallisk sølv. Partiklene som brukes i disse produktene er vanligvis større i størrelse, og må være stabilisert med et protein (som gelatin) for å forbli suspendert. Dette medfører en økt risiko for bakterier. En annen risiko for denne type produkter er at det er bare mindre effektive når de brukes i mennesker og kan forårsake argyria (en tilstand i hvilken skinnet blir en grå-blå farge permanent).

Type 2: Ionic Silver

Ionisk sølv er den mest vanlige form av kolloidalt sølv på markedet. Omtrent 90 prosent av sølv i produktet kommer fra ionisk sølv, med 10 prosent som kommer fra partiklene. Her er de sølvioner er laget ved hjelp av elektrolyse. Skillet er viktig siden sølvioner, når kombinert med kloridioner (vanligvis innen kroppen) danner de sølvklorid. Sølv partikler ikke gjør det samme. Ioniske sølv løsninger har sterke anti-mikrobielle egenskaper. Når tatt i henhold til produsentens anvisninger, ioniske sølv produkter har liten risiko for å forårsake argyria.

Type 3: Sann kolloidalt sølv

Sann kolloidalt sølv er den minst vanlige typen kolloidalt sølv som finnes i markedet, hovedsakelig på grunn av en høy kostnad knyttet til produksjon av produktet. Mer enn 50 prosent av produktet inneholder sølvpartikler med en mindre del som består av sølvioner. Denne type av kolloidalt sølv har den største partikkeloverflateareal, som er koblet til et mer effektivt produkt. Denne type sølv har minst risiko for å forårsake argyria.

sikkerhets~~POS=TRUNC Retningslinjer

USA EPA (Environmental Protection Agency) etablert en sikkerhetssnor for daglig sølv inntak. Når du vurderer å ta sølv som en muntlig supplement, er det viktig å være klar over at sølv kan også bli funnet i matforsyninger og drikkevann. Den EPA anbefaler at tilskudd stige mer enn 25% av det daglige inntaket av sølv. The Silver Safety Committee har skapt en beregning for å bestemme din trygg dosering. Multipliser vekten din (i pounds) etter tolv. Deretter deler av deler per million i dosen for å bestemme din trygg antall dråper for å ta av sølv supplement. Dette bør minimere risikoen for bivirkninger (som argyria).

betraktninger

USA FDA (Food and Drug Administration) godkjenner ikke kolloidalt sølv som en sikker eller effektiv behandling for enhver tilstand eller sykdom.
FDA og FTC (Federal Trade Commission) har undersøkt og tatt tiltak for å stoppe en rekke selskaper fra å gjøre krav om deres sølv produkter som er krav narkotika-lignende fordeler.
Det er lite vitenskapelig forskning tilgjengelig for å støtte påstander av kolloidalt sølv helse fordeler.