Vegansk Restauranter av Northwest Indiana

November 13

En veganer er noen som unngår utnytter dyr i alle aspekter av livet. Veganere vanligvis unngå å spise et produkt som stammer fra et dyr, som kjøtt, meieriprodukter og egg. På grunn av disse diett restriksjoner, er det ikke alltid lett å finne ut hvilke restauranter serverer vegan-vennlig retter. Hvis du bor i den nordvestlige regionen i Indiana, er det noen alternativer i ditt område.

Sahara Restaurant

Sahara Restaurant ligger i Michigan City, og serverer middelhavsmat. Ifølge nettsidene sine, er det indre av etableringen innredet for å speile den eksotiske følelsen av den arabiske regionen. Noen av deres veganer-vennlig retter inkluderer falafel, hummus, den ekte gresk gyro og mange andre salater og sandwicher. Rettene er rimelig, noen går for så lite som $ 3.95.

Abstrakt Cafe

En anmeldelse på urbanspoon.com kalte det, "en by restaurant i nærheten av hjemmet." Hvis du sjekker ut galleriet på Abstract Cafe hjemmeside, ser det ut som en stilig New York restaurant. Det ligger i Portage, og ifølge nettsidene sine, funksjoner lokalt dyrket produkter på menyen. Det er vegan-vennlig retter, fra risotto til vill sopp terte. Deres forrettene er litt dyrere enn gjennomsnittet, men det er nok av alternativer å velge mellom.

Pita Kabab

Pita Kabab er et annet spisested som tilbyr mat fra Middelhavet, som ligger i Scherer. Alle fire anmeldere på urbanspoon.com fablet om maten. Noen av deres veganer-vennlig måltider omfatter falafel sandwich (for bare $ 4,95), hummus og baba Ghannouj, en puré av charbroiled aubergine, hvitløk og tahini, toppet med hakket persille og olivenolje.

Aladdin Pita

Aladdin Pita serverer mat fra Midtøsten i Merrillville. Noen av deres veganer-vennlig retter inkluderer vegetariske shish irriterer Jaffe, Fasulia (grønn bønnestuing) og en rekke smørbrød fylt med masse grønnsaker.