Daily Natural Detox

October 4

Det er ting du kan gjøre daglig for å avgifte kroppen din. Rensing kroppen internt er en flott måte å eliminere giftige stoffer fra kroppen som kan føre til sykdommer. Hver dag vi legge til giftstoffer i kroppen vår fra å spise mat, drikkevann og puste forurenset luft. En daglig naturlig avgiftning forhindrer akkumulering av kjemikalier, urenheter og andre skadelige stoffer i kroppen.

Vann

En av de enkleste måtene å avgifte hver dag er ved å drikke 8 til 12 glass vann, fruktjuice, grønnsaksjuice, eller urtete å skylle avfallsstoffer ut av systemet.

aerobic Exeercise

Doing aerobic øvelser hver dag - som gåing, løping, dans, eller svømming - bidrar til å forbrenne fett. De fleste giftstoffer lagres i fettvev.

Vektløfting

Ved hjelp av vekter eller motstand trening er en annen daglig avgift metode. Det er sant fordi du trener musklene bidrar til å forbrenne fett. Med tiden musklene også erstatte fett.

urter

Det er urter som hjelper kroppen til å avgifte ved å rense organer som bidrar til å filtrere ut skadelige stoffer. Milk Thistle renser leveren, og Uva Ursi renser nyrene.

Colon

Å spise fiber hver dag bidrar til å fjerne avfall fra tykktarmen. Det er også kolon renset på markedet som kan tas daglig i lange perioder av gangen.