Hva gjør du for allergi Eyes

June 1

En vanlig allergisk reaksjon mange opplever er kløende øyne. Legg til at overdreven rive at disse reaksjonene kan føre til, og det er ikke bare ubehagelig, det kan også negativt påvirke konsentrasjonen i løpet av dagen. Siden du ikke kan søke aktuelle kremer for øynene for å lindre kløe, må du stole på andre teknikker og rettsmidler.

miljø~~POS=TRUNC

Ved første tegn på irritasjon i øynene, bør du prøve å forlate miljøet du er i så snart som mulig. Bor i nærheten av irriterende for øynene vil bare føre til kløe å forverres. Når du fjerner deg fra området, du umiddelbart fjerne den viktigste faktoren som utløste den første allergisk reaksjon.

varm Cloth

Hvis du oppleve en mild allergisk reaksjon på øynene dine, kan du være i stand til å lette kløe med en varm ansikt håndkle. Vask kluten grundig med såpe, skyll med varmt vann, og vri håndkle til det ikke mer vann drypper fra den. Legg ned og plasser håndkle over øynene dine. Lukk øynene under håndkle og la det varme vannet til å berolige kløe.

Øyedråper

De fleste apotek bære øyedråper spesielt opprettet for å avlaste kløende øyne forårsaket av allergi. Øyedråper vanligvis ikke krever resept, selv om de ikke er designet for langsiktig bruk. Hvis symptomene vedvarer i en lengre periode, bør du søke råd fra legen din.

Medisin

Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve allergi relief medisiner. Risikoen med å ta medisiner er at du kan tåle ubehagelige bivirkninger, inkludert tretthet, noe som ytterligere kan hindre din evne til å være effektiv på jobb eller hjemme.

Forsiktighet

Det er viktig å huske at å gni øynene dine vil ikke lindre kløe. Selv om den umiddelbare impulsen er å gni dem på det første tegn på kløe, overdreven rubbing forårsake skade på ømfintlige overflater av øyeepler.