Hvordan Raise Your God Cholestrol

May 1

Uansett hvor du ser folk diskuterer de positive eller negative aspekter av kolesterol. Dette smør hevder å være full av gode kolesterolet. Denne maten er lastet med dårlig kolesterol. Denne medisinen vil senke kolesterolnivået og la ditt hjerte til å fungere bedre.

Raising gode kolesterolet, som kalles HDL, bør ikke være et ork. Ta det ett skritt av gangen og se det dårlige kolesterolet, som kalles LDL, nivå lavere og din gode kolesterolnivået stige.

Bruksanvisning

En ned i vekt. Dette høres mye lettere enn det egentlig er, men å miste vekt er en av nøklene til å holde dårlige kolesterolet (LDL) nivå ned. Når vi spiser dårlig og ikke trener, ldls bære alle kolesterolet vi spiser og i utgangspunktet linjer våre arterier med det fordi kroppen ikke fungerer som de skal for å bli kvitt det naturlig.

Høye ldls i en overvektig kropp er en av de viktigste årsakene til hjerteinfarkt og slag. Gå ned i vekt og tillate kroppen å kvitte seg med det dårlige kolesterolet og øke det gode kolesterolet alt på egen hånd.

2 Slutte å røyke. (Dette kan ikke være aktuelt for deg.) De som er røykere må være klar over at kjemikalier i røyken de inhalerer kan føre til høyt LDL. Røyking er en usunn vane som holder kroppen opptatt bekjempelse av giftstoffer og ikke betaler mye oppmerksomhet til å bli kvitt dårlige kolesterolet. Menneskekroppen bare ikke fungerer riktig når kjemper toksin og prøver å opprettholde livet.

Hvis du slutter å røyke, kan du kroppen din til å begynne å fokusere på å opprettholde sin helse gjennom kvitte blod kolesterol.

3 Endre ditt kosthold. Dette er faktisk en god måte å oppnå trinn én, men hvis du ikke har problemer med vekten, og fortsatt sliter med lav HDL (godt kolesterol), vil du ønsker å vurdere å endre kostholdet.

Det har vært hundrevis av studier på hvilke matvarer som er best for å øke gode kolesterolet og hvilke matvarer er lastet med dårlige LDL. I noen tilfeller er alt du trenger å gjøre er å gå rundt å lese etiketter, spesielt for matvarer utropt til å være høy i fett (smør, egg, fløte).

En matvare som er rapportert å være høyt fettinnhold, men lastet med god kolesterol er nøtter. Nøtter er høy i mono og flerumettet fett, og også full av vitaminer og mineraler. Også spise mat med høyt magnesium (spinat, langkornet brun ris, kveite, avokado, bananer og rosiner), har vist seg å øke nivåene av gode kolesterolet.