Tips om å miste vekt raskt

November 25

Rekrutter en venn (eller to) som også ønsker å trimme ned og etablere en samtale-helst pakt. Skulle du finne deg selv stirrer ned en ostekake, kan du ringe for øyeblikkelig hjelp.
Bruk en pålitelig kilde, for eksempel My Food Pyramid ved USDA å jobbe opp en diett som du kan opprettholde.
Trene hver dag.
Finn hobbyer som opptar hendene så du ikke blir fristet til å snack mens du ser på TV på kvelden.
Hvis du blir forstyrret, starte på nytt.

Rekruttere diett kompiser

Det er vanskelig å gå ned i vekt på egen hånd. Suksessen til kommersielle grupper som Weight Watchers og Jenny Craig ligger delvis i den innebygde støttegruppen. Form din egen. Spør en, to eller tre gode, pålitelige venner til å hjelpe deg.
Bestem hvor ofte du kan trene sammen, kanskje gå i 30 til 60 minutter etter middag tre ganger i uken eller hver natt. Gi hverandre 24/7 løfte om at skal noen ha en vanskelig hendelse som kommer opp, som en fest eller en ferie, vil du være på vakt for en rask peptalk.

Planlegg ut en Smart Diet

Utforme en realistisk diett for deg selv. Hvis du hater frokost, vurdere å drikke en yoghurt smoothie og frukt og lagre kalorier for måltider og snacks. Hvis du liker en stor middag, trimme tilbake på lunsj.
Hvis du har en familie, be dem om å hjelpe deg å kutte ned. Når du bake dem en frodig dessert, gjøre deg noe som sitron sorbet eller frossen yoghurt med frisk frukt som vil tilfredsstille dine søt tann, og du vil fortsatt holde seg til dietten din.

Rev opp metabolismen med daglig trening

Uansett hvordan du gjør det, forplikte seg til daglig mosjon. Det kan bety å gå i 20 minutter om dagen og legge fem minutter en dag eller en uke til du klarer 60 minutter.
Hvis du har en hund, gjør dette gå veldig lett å gjøre til enhver time på dagen eller natten. Hvis du har barn, løpe rundt på lekeplassen med dem eller sykle.
Ta med vannflaske med deg overalt. (Bruk en refillvannbeholder.) Ta også med sunne snacks med deg: epler, usøtet trail mix, eller små yoghurt pakker, lav-salt-high-fiber kjeks. Disse vil være gode snacks for barna, også.